Libnet.ro
UNICEF

18:00

Secretara unui liceu din Hunedoara acuzata ca a luat spaga de la mama unor elevi a fost trimisa in arest la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Secretara unui liceu din Hunedoara acuzata ca a luat spaga de la mama unor elevi a fost trimisa in arest la domiciliu

Curtea de Apel Alba Ilia a decis cercetarea in stare de arest la domiciliu a Biancai Surdila, secretara Colegiului Tehnologic Constantin Bursan Hunedoara, acuzata ca a primit foloase necuvenite de la mama unor elevi din Hunedoara pentru a le facilita obtinerea unor diplome de studii. Initia, tribunalul a decis arestarea femeii. continuă pe Adevărul

Daca maine va fi ultima zi de viata, pe cine ati executa?: Directoarea unui liceu din Targu Jiu implicata intr-un scandal imens dupa o intrebare nefericita (VIDEO)

Directoarea Scolii Generale Ecaterina Teodoroiu din Targu Jiu se afla in mijlocul unui scandal dupa ce a adresat copiilor de clasa a VIII-a o intrebare neinspirata. Daca.

ASE obiecteaza asupra unui articol din BURSA

In legatura cu articolul ASE s-a manjit de Rompetrol, aparut in ziarul Bursa din 27 septembrie 2016, care contine informatii incorecte si tendentioase la adresa unui demers stiintific al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, va rugam sa publicati urmatorul Drept la replica al universitatii noastre.

Medic rezident de la Spitalul Universitar, agresat fizic si verbal de consilierul unui ministru din Guvernul Romaniei (FOTO)

In seara zilei de duminica, un medic rezident de garda la sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar din Capitalaa fost agresat fizic si verbal de un barbat care se autoproclama ca fiind.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )