Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta: Veti vedea ca ANRMAP a fost o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Veti vedea ca ANRMAP a fost o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene

Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul sedintei ca Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP) a fost o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene. Este o informare pentru tot Guvernul si va fi prezentata si presei, s-a incheiat controlul la ANRMAP si o sa vedeti cum un sistem de protectie politica a incurajat fraudarea fondurilor europene, fie ca e vorba de Primaria Sectorului 3, unde toate programele au fost fraudate cu sprijinul ANRMAP si a presedintelui ANRMAP, doamna aceea pe care o vedeti pe la televizor dandu-ne lectii cum cum ar trebui sa fraudam si noi, eventual, fie ca e vorba de Primaria Targu Mures, a spus Ponta. continuă pe Hotnews

Exclusiv CNADNR il contrazice pe Victor Ponta care spune ca nu a fost taiat niciun ban de la drumuri. Vezi lista cu lucrarile sistate din cauza reducerii fondurilor

1,25 miliarde lei. Aceasta este suma taiata de la Ministerul Transporturilor in urma rectificarii bugetare din vara. Mai mult, Ministerul Transporturilor a dispus conducerii Companiei Nationale pentru Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) sa sisteze mai multe lucrari in curs. La acestea se adauga si injumatatirea bugetului Metrorex pentru proiectul Magistrala V. Drumul Taberei-Universitate. Intrebat, marti, de ce au fost taiate fondurile destinate investitiilor,Victor Ponta a raspuns: Nu este adevarat! N-am taiat niciun leu de la drumuri si de la fonduri europene. CNADNR a transmis, insa, la solicitarea HotNews, o lista cu proiectele de infrastructura oprite printr-un ordin al Ministerului Transporturilor emis in urma rectificarii bugetare. Vezi in text lista CNADNR cu proiectele de infrastructura suspendate.

Ponta: Am finalizat controlul la ANRMAP, rezulta ca a fost o institutie PDL de fraudare a ...

Guvernul a finalizat controlul activitatii fostei conduceri a Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP), iar concluziile denota ca aceasta structura a fost o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene, a declarat premierul Victor Ponta, transmite Mediafax. Un sistem de protectie politica a incurajat fraudarea fondurilor europene, fie ca este vorba de Primaria sectorului 3, unde toate programele au fost fraudate cu sprijinul ANRMAP si al .

Victor Ponta: Le urez bun venit liderilor PPE, vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi. Vor sta la masa cu cel mai detestat lider politic din Romania

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca le ureaza bun venit la Bucuresti liderilor PPE, el aratand ca acestia se vor putea informa de la fata locului si vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi sau judecatori ai Curtii Constitutionale in inchisoare, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Realocam 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului. PDL inchideau Romania la 1 noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca va realoca fonduri in valoare de 1,3 miliarde lei pentru functionarea in continuare a statului, acuzand in acelasi timp guvernarea PDL ca nu a alocat resurse financiare pentru sfarsitul acestui an, scrie Mediafax.

Victor Ponta: Cu Becali il batem pe principalul aliat al PDL, Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta este de parere ca George Becali, care urmeaza sa candideze la alegeri din partea USL, il va batea pe contracandidatul sau, Dan Diaconescu. De asemenea, seful PSD a spus ca este o idee.

UPDATE: LIVE TEXT Victor Ponta: Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat ca principala tema a discutiei pe care o va avea, miercuri, cu seful CE va fi rezolvarea problemelor legate de absorbtia fondurilor europene si a apreciat din nou ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa-i urecheze pe aceasta tema pe fostii ministrii PDL, transmite Mediafax. Premierul Victor Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european fiind prezent la .

Victor Ponta: Cred ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL in acelasi Colegiu in care va candida Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze la alegerile din decembrie din partea USL la acelasi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, aliat al PDL, in sectorul 6. Dan Diaconescu declarase ca el va candida in acelasi colegiu cu Victor Ponta, oriunde va candida el.

LIVE TEXT Victor Ponta: Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, 2010 si 2011.

Voi ridica astazi problema integrarii sociale a romilor Primim lectii sau critici de la cei care au dat gaura in fondurile europene Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, 2010 si 2011 Probabil ca s-au gandit ca populatia va ingheta in aceasta iarna pentru ca nu au votat PDL-ul Victor Ponta a declarat, in direct de la sedinta de Guvern: Putem asigura demararea programului de incalzire pentru aceasta iarna.

Cristian Preda: Tacerea lui Traian Basescu este inteleapta, nu doreste sa sporeasca tensiunea cu Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda gaseste de bun augur alegerea presedintelui Traian Basescu de a nu mai comenta faptele premierului Victor Ponta, sau ale intregului guvern. Democrat liberalul sustine ca.

Victor Ponta: Orice om care prezinta documente false la banca doarme la Politie. Dan Diaconescu n-are nici o problema

Premierul victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la RTV ca Dan Diaconescu ar trebui tras la raspundere pentru faptul ca a prezentat documente false la banca si ca PDL il protejeaza pe Dan Diaconescu: Ma refer la faptul ca orice om care merge la o banca cu documente bancare false, in a doua seara doarme la Politie. Domnul Dan Diaconescu care a facut lucrul acesta acum n-are nici-o problema. Asta inseamna ca avem o Justitie care lucreaza cu masuri diferite. In acest fel, la urmatoarele licitatii vor veni alti oameni cu documente false care vor spune ca vor si ei la televizor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )