Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretarul de stat Bogdan Despescu, mesaj pentru romanii din diaspora: Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau in autoizolare

B1 B1,
Secretarul de stat Bogdan Despescu, mesaj pentru romanii din diaspora: Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau in autoizolare

Secretarul de stat, Bogdan despescu a declarat joi seara, ca cetatenii romani care vor reveni in tarapentru a petrece Pastele vor intra in carantina sau in autoizolare. Mentinem operationala linia a. continuă pe B1

Managerul unui centru de carantina pentru romanii din Diaspora: Sa va fie rusine! Pentru toate colegele mele care au plans astazi din cauza umilintelor voastre!

Managerul unui centru de carantina din Craiova pentru romanii din Diaspora a transmis un mesaj, dupa numeroasele plangeri facute live pe Facebook de oamenii aflati in carantina si care se plang de mancare si de conditii.

Mesaj pentru romani din orasul cu cel mai bun nivel de trai din lume: inchideti viata publica si sperati totul ca va fi bine

Orasul este gol, somajul a crescut, economia fiind bazata in mare parte pe turism, medicii se plang de lipsa materialelor sanitare de protectie, iar la cumparaturile facute in supermarket e obligatoriu sa poti masca. Sunt cateva dintre reperele vietii in Viena, orasul care s-a clasat pentru a zecea oara consecutiv in fruntea topului oraselor cu cea mai buna calitate a vietii din lume.

Proiectul privind compensatiile pentru romanii ale caror venituri s-au redus cu mai mult de 25% a fost adoptat

Romanii care si-au intrerupt partial activitatea si ale caror venituri s-au redus cu mai mult de 25% in urma crizei generate de pandemia de coronavirus, inclusiv profesionistii grupati in asocieri fara personalitate juridica, beneficiaza de masuri compensatorii, potrivit unui amendament adoptat la OUG 322020, aprobata in sedinta online de miercuri a Senatului.

Ministrul Finantelor, indicatii pentru romanii care sunt refuzati de banci pentru amanarea platii ratelor

Florin Citu, a prezentat pe Facebook, normele MFP, in cazul in care romanii sunt refuzati de catre o institutie financiar-bancara privind amanarea platii ratelor.

MINISTRUL AGRICULTURII, MESAJ PENTRU FERMIERI: Toti cei care sunt sanatosi au responsabilitatea de a iesi la camp

Toti cei care sunt sanatosi au acum responsabilitatea de a iesi la camp pentru ca este posibil ca, in toamna, sa consumam mai multe produse romanesti decat din import, scrie duminica ministrul Agriculturii, Adrian Oros, pe pagina sa de Facebook.

Vanzarea pachetelor majoritare de actiuni pentru companiile din Sistemul Energetic National, suspendata

Vanzareacumpararea de pachete majoritare de actiuni ale companiilor din Sistemul Energetic National, indiferent de forma de proprietate a acestora, este suspendata pe perioada starii de urgenta, potrivit ordonantei militare nr 8, anuntata joi seara de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Plangere penala si amenda de 115 de mii de lei pentru Poluarea din Peris

Proprietarul fostei ferme de porci din localitatea Peris, judetul Ilfov, a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei pentru incendiul produs in ultimele doua zile si care a afectat puternic aerul din zona de nord a Bucurestiului, a anuntat, astazi, Ministerul Mediului Apelor si Padurilor.

Iohannis, contagios pentru Marceii din Guvern

Se stia ca presedintele Klaus Iohannis este un exemplu de urmat pentru toti cei din PNL si de cei ca.

Semnal de alarma tras de Milos Raonic pentru sezonul din tenis

Toate competitiile din tenis sunt suspendate pana pe 12 iulie cel putin, insa jucatorul canadian Milos Raonic atrage atentia asupra aglomerarii calendarului in a doua parte din 2020.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )