Libnet.ro
UNICEF

05:30

Secretele Papei Francisc pentru o viata fericita. Zece sfaturi pe care ar fi bine sa le urmezi

Antena3 Antena3,
Secretele Papei Francisc pentru o viata fericita. Zece sfaturi pe care ar fi bine sa le urmezi

Intr-un interviu pentru revista Viva din Argentina Papa Francisc a dezvaluit zece secrete pentru o viata fericita: 1. Traieste si lasa-i pe altii sa traiasca 2. Fii decshis fataa de. continuă pe Antena3

Mesajul Papei Francisc inainte de vizita in Romania. Ce spune despre tara noastra

Papa Francisc a transmis un mesaj inainte de vizita in Romania. Suveranul pontif le-a multumit celor care fac pregatirile inainte de sosirea sa la Bucuresti si a vorbit despre legaturile de credinta care ne unesc. Mesajul Papei Francisc pentru romani Dragi frati si surori din Romania! Mai sunt doar cateva zile pana la calatoria care [] .

Cinci lucruri mai putin cunoscute din viata Papei Francisc, care ne va vizita tara la sfarsitul acestei saptamani

Cel mai important eveniment al anului in Romania, din anumite puncte de vedere, vizita Papei Francisc, va retine atentia a milioane de oameni.

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala. Unde vor fi amplasate

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala, anunta Primaria Municipiului Bucuresti. Doua dintre acestea vor fi amplasate in Piata Revolutiei, pentru ca bucurestenii sa poata urmari regia traseului Suveranului Pontif. 15 ecrane gigant in Bucuresti, cu ocazia vizitei Papei Francisc Credinciosii care nu si-au rezervat locuri in catedrala vor [] .

VIDEO. Ce nu s-a vazut la televizor in timpul vizitei Papei Francisc la Bucuresti

Vizita Papei Francisc la Bucuresti a scos pe strazi mii de oameni care l-au primit cu aplauze si ovatii pe Suveranul Pontif. in punctele cheie ale vizitei, Catedrala Mantuirii Neamului si Catedrala Sf. Iosif, a fost agitatie intreaga zi. in vreme ce unii nu pridideau cu pregatirile, altii au gasit momentul numai bun pentru un selfie sau pentru a-si etala tinutele. Aparitia Papei Francisc a bucurat insa pe toata lumea.

Cum marcheaza Waze sosirea Papei Francisc la Bucuresti: ce spune despre traficul din Capitala

Odata cu vizita Papei Francisc in Bucuresti, vor fi multe restrictii de trafic, iar bucurestenii au fost sfatuiti ca cel mai bine ar fi sa-si lase masinile acasa. Numai ca unii dintre ei nu vor renunta la autoturism pentru ca nu vor sau pentru ca nu pot. Oricum ar fi, le va fi destul de [] .

Vizita Papei Francisc la Bucuresti: 18 trasee STB sunt deviate, liniile din zona centrala suplimentate, traficul va fi restrictionat pe zeci de artere

Pentru a asigura transportul participantilor la evenimentul organizat cu ocazia sosirii Papei Francisc 523;n Bucuresti, in ziua de 31. 2019, Societatea de Transport Bucuresti STB SA va suplimenta 523;ntre orele 09:00-21:00, liniile care asigura legatura zonei centrale cu Aeroportul Henri Coanda, respectiv Gara de Nord 85, 123, 133, 136, 196, 385, 780, 783, 784). Totodata, STB SA va modifica circulatia mijloacelor de transport de pe 18 linii. Traficul rutier va fi restrictionat pe zeci de artere, bucurestenii care au treaba in zona centrala fiind sfatuiti sa-si lase masinile acasa. FOTO Vizita Papei in Romania - Restrictii de circulatie pe drumurile nationale. Vezi rutele ocolitoare din zona Iasi, Miercurea Ciuc si BlajVizita Papei in Bucuresti: Masuri speciale de securitate la aeroportul Henri Coanda pentre 31 mai si 1 iunie .

Ce importanta are vizita Papei Francisc in Romania pentru crestinii ortodocsi

Vizita Papei Francisc I in Romania, o tara majoritar ortodoxa, in perioada 31 mai 2 iunie 2019 este evenimentul istoric de interes maxim care a captat si urmeaza sa monopolizeze atentia publicului din Romania. Dincolo de curiozitate ar trebui sa intelegem o serie de elemente si coordonate ce ar putea fi cheia descifrarii acestei [] .

Programul vizitei Papei Francisc in Romania. Trei zile de istorie

PROGRAM VIZITA PAPA FRANCISC in ROMANIA. Calatoria apostolica a papei Francisc in Romania se va desfasura pe parcursul a trei zile, in perioada 31 mai-2 iunie 2019, informeazacatholica. ro. Sosirea.

IN CONTEXTUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Masuri speciale de securitate pe Aeroportul Henri Coanda

Reprezentantii Companiei Aeroporturi Bucuresti avertizeaza ca, in contextul vizitei Papei Francisc, la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti vor fi aplicate masuri speciale de securitate, astfel ca este posibil sa se produca aglomerari pe fluxurile auto catre aeroport, in zona terminalelor si pe fluxul de iesire din aeroport.

Vizita Papei Francisc in Romania: Recomandarile IGSU pentru situatiile de urgenta

Pe toata durata desfasurarii evenimentelor prilejuite de vizita in Romania a Papei Francisc, IGSU va lua toate masurile pentru gestionarea eficienta a potentialelor situatii de urgenta. in cele patru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )