Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta CEx al PSD nu va mai avea loc miercuri. Analiza cazului Dragnea, amanata

Adevărul Adevărul,
Sedinta CEx al PSD nu va mai avea loc miercuri. Analiza cazului Dragnea, amanata

PSD a amanat sedinta in cazul lui Liviu Dragnea, la baza acestei decizii fiind depunerea juramantului de investire a noului ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Sevil Shhaideh. continuă pe Adevărul

Peste 350 de jandarmi bucuresteni, mobilizati pentru finala Cupei Ligii care avea va loc miercuri intre Steaua Bucuresti si Pandurii Targu Jiu

Peste 350 de jandarmi bucuresteni vor asigura, miercuri, ordinea publica si siguranta spectatorilor care vor fi prezenti la finala Cupei Ligii Campionilor care se disputa intre Steaua Bucuresti si CS Pandurii Targu Jiu. Meciul se va juca pe Arena Nationala si va incepe la ora 20.

Surse. Sedinta de miercuri a PSD a fost ANULATA. Care este motivul

Membrii PSD au fost anuntati ca sedinta Comitetului Executiv, programata pentru miercuri ora 16. 00, in vedere unei discutii privind retragerea functiei de presedinte executiv pentru Liviu Dragnea, nu va mai avea loc deoarece in jurul acelei ore va fi depunerea juramantului de noul ministru MDRAP, informeaza Mediafax.

Modulul anual de pregatire Platinul Eagle va avea loc pana pe 28 mai la poligonul Babadag

Poligonul Babadag din Tulcea gazduieste pana pe 28 mai modulul anual de pregatire Platinum Eagle din cadrul exercitiului multinational Black Sea Rotational Force 15 BSRF-15). Militarii efectueaza trageri cu.

Mobilizare in Bucuresti pentru marsul diversitatii care va avea loc saptamana viitoare: Membrii comunitatii au iesit in strada pentru a-i indemna pe oameni sa participe la manifestatie (VIDEO)

Mobilizare in Capitala pentru marsul diversitatii de saptamana viitoare. Mai multi membri ai acestei comunitati au iesit duminica in strada, pentru a indemna oamenii sa ia parte la manifestatie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )