Libnet.ro
UNICEF

21:45

Surse. Sedinta de miercuri a PSD a fost ANULATA. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Surse. Sedinta de miercuri a PSD a fost ANULATA. Care este motivul

Membrii PSD au fost anuntati ca sedinta Comitetului Executiv, programata pentru miercuri ora 16. 00, in vedere unei discutii privind retragerea functiei de presedinte executiv pentru Liviu Dragnea, nu va mai avea loc deoarece in jurul acelei ore va fi depunerea juramantului de noul ministru MDRAP, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Sedinta PSD a fost anulata: Liviu Dragnea, salvat de juramantul noului Ministru al Dezvoltarii

PSD a amanat sedinta in cazul lui Liviu Dragnea, motivata de depunerea juramantului de investire a noului ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, informeaza B1 TV. intrucat maine la ora 16:00 noul ministru.

Sedinta PSD a fost anulata: Liviu Dragnea, salvat de juramantul noului Ministru al Dezvoltarii (VIDEO)

PSD a amanat sedinta in cazul lui Liviu Dragnea, motivata de depunerea juramantului de investire a noului ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, informeaza B1 TV. intrucat maine la ora 16:00 noul ministru.

Dosarul Casa din Mihaileanu, in care este implicat Basescu, a fost redeschis

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au confirmat decizia procurorilor de la Parchetul General de redeschidere a urmaririi penale in dosarul Casa din Mihaileanu, in care este implicat fostul presedinte Traian Basescu, potrivit surselor din presa.

Gheorge Nichita, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat pentru fapte de coruptie (VIDEO)

Gheorge Nichita este audiat luni la Directia Nationala Anticoruptie in dosarul in care este acuzat pentru fapte de coruptie, pentru care procurorii au obtinut deja in contestatie arest la domiciliu, informeaza.

Fost membru CSM: Este incredibil cat de slab pregatita profesional este echipa de juristi a Presedintiei. Fie asta, fie Iohannis nu consulta specialistii atunci cand ia decizii care privesc justitia, multumindu-se cu declaratii populiste

Fostul membru al CSM Adrian Toni Neacsu afirma ca echipa de juristi a presedintiei este extrem de slab pregatita. Totodata acesta spune ca Iohannis se multumeste cu declaratii politicianiste.

Doi romani, arestati in Italia. Care este motivul

Doi romani, care transportau cu doua vehicule 22 de refugiati afgani, au fost arestati pe o autostrada din nordul Italiei sub acuzatia de trafic de persoane, informeaza Mediafax.

Care este cauza mortii a chitaristului B.B. King

Decesul cantaretului si chitaristului american B. King, o veritabila legenda a muzicii blues, a fost cauzat de o serie de accidente vasculare cerebrale AVC) de mica intensitate, informeaza contactmusic. com, conform Mediafax.

Un soldat din trupele speciale ruse, capturat in Ucraina. Care este misiunea lor

Publicatia Euromaidan Press a publicat pe canalul sau de YouTube o inregistrare cu un presupus prizonier de razboi, care a marturisit ca este soldat rus. in interogatoriu soldatul, un sergent numit Aleksander.

Care este cea mai buna pozitie de dormit

Pozitia in care dormi poate avea o influenta covarsitoare asupra starii tale de bine. Dormitul ghemuit cauzeaza tensiune in muschi, in timp ce o pozitie gresita a gatului in timpul somnului poate duce la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )