Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta de lucru la Cotroceni, la ora 15. Presedintele Klaus Iohannis, declaratii la capatul intrevederii cu membrii Guvernului, in direct pe B1 TV

B1 B1,
Sedinta de lucru la Cotroceni, la ora 15. Presedintele Klaus Iohannis, declaratii la capatul intrevederii cu membrii Guvernului, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de lucru, marti, incepand cu ora 15, la Palatul Cotroceni din Capitala, alaturi de prim-ministrul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, dar si. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 17.00 dupa sedinta de lucru de la Palatul Cotroceni

UPDATE, 18 august, ora 16. 40 - Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, la ora 17. ro va transmite live text principalele declaratii ale sefului.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul, contrar cutumelor din cei 30 de ani de.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul, contrar practicii din cei 30 de ani de.

Iohannis, sedinta cu Orban si cu o parte a ministrilor, de la ora 15.00

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti, de la ora 15. 00, o sedinta de lucru cu premierul Ludovic Orban, cu vicepremierul Raluca Turcan si cu ministrii Finantelor, Economiei, Transporturilor si Agriculturii, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Marinei: Eforturile marinarilor spun totul despre sacrificiul lor!

Presedintele Klaus Iohannis participa azi la festivitatile ocazionate de Ziua Marinei. in mesajul of.

Klaus Iohannis: Criza COVID-19 e un test dur pentru capacitatea noastra de a ne adapta la o realitate diferita Romania trebuie sa-si asume un profil mai activ in consolidarea securitatii regionale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la activitatile desfasurate in Portul Militar din Constanta cu prilejul sarbatoririi Zilei Marinei Romane. Festivitatile au loc.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la manifestatiile de Ziua Marinei, la Constanta. Ceremoniile au loc la scara mai restransa din cauza pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la manifestatiile de Ziua Marinei de la Constanta. Ceremoniile se vor desfasura fara spectactori din cauza masurilor luate pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus si vor avea loc in portul militar, in acvatoriul Portului Constanta si in rada exterioara a acestuia.

KLAUS IOHANNIS: Avem mai multe tronsoane importante de autostrada pregatite pentru a fi incluse in proiecte cu finantare UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca a discutat cu membri ai Guvernului despre elaborarea Planului national de redresare si rezilienta, mentionand ca exista mai multe tronsoane importante de autostrada pregatite pentru a fi incluse in proiecte cu finantare europeana.

Cum se impart banii in pandemie. Klaus Iohannis: Romania are nevoie de autostrazi!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la Palatul Cotroceni o declaratie de presa dupa sedinta de lucru avuta impreuna cu premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan si mai multi ministri.

Klaus Iohannis, dupa sedinta de la Cotroceni: Am discutat despre planul national de redresare si rezilienta pentru a atrage fonduri europene necesare redresarii economiei. Eforturile Guvernului se concentreaza pe infrastructura (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa, la finalul sedintei pe care a convocat-o la Palatul Cotroceni, la care au participat prim-ministrul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )