Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sefa DNA Oradea, despre scandalul inregistrarilor: Exista un scop denigrator al procurorilor deoarece sunt reiterate aspecte care au fost transate definitiv(VIDEO)

B1 B1,
Sefa DNA Oradea, despre scandalul inregistrarilor: Exista un scop denigrator al procurorilor deoarece sunt reiterate aspecte care au fost transate definitiv(VIDEO)

Irina Felicia Popovici, procuror sef DNA Oradea, a declarat vineri, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, in legatura cu presupusele abuzuri de la structura pe care o conduce au fost facute mai. continuă pe B1

Procurorul general, despre nregistrarile de la DNA Oradea: Procurorii trebuie sa-si desfasoare activitatea cu respectarea stricta a legii

Procurorii trebuie sa-si desfasoare activitatea cu respectarea stricta a legii, cu impartialitate si independenta, afirma conducerea Ministerului Public, afirmand ca se delimiteaza de activitatile care nu se circumscriu normelor procedurale sau care constituie abateri disciplinare sau incalcari ale Codului deontologic al magistratilor. Precizarile sunt facute in contextul inregistrarilor de la DNA Oradea in care se vorbea despre linistirea judecatorilor.

Calin Nistor a dispus efectuarea unui control la DNA Oradea n cazul nregistrarilor audio

Procurorul sef interimar al DNA, Calin Nistor, a dispus efectuarea unui control la Serviciul teritorial Oradea, dupa aparitia unei inregistrari audio in care ar aparea procurori de la DNA Oradea care discuta despre actiuni de intimidare a judecatorilor.

Seful DNA Oradea, chemat la audieri in Bucuresti

Seful DNA Oradea, Ciprian Man este chemat la DNA Bucuresti la raport. Acesta trebuie sa dea explicatii dupa izbucnirea scandalului inregistrarilor scandaloase in care discutau despre judecatorii.

Cazul nregistrarilor de la DNA Oradea - Mai multi procurori, chemati la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor

Mai multi procurori din DNA Oradea au fost chemati la audieri, miercuri, la Sectia pentru anchetarea magistratilor din Parchetul General, in urma inregistrarii aparute in spatiul public in care se vorbeste despre linistirea judecatorilor, a declarat pentru Mediafax Adina Florea, procurorul-sef adjunct al sectiei.

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romnia si Asociatia Magistratilor, consternate de practicile abuzive de la DNA Oradea

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) si Asociatia Magistratilor din Romania AMR) isi exprima consternarea si condamna ferm practicile abuzive ce reies din continutul inregistrarilor recent aparute in spatiul public de la DNA Oradea si solicita sa fie verificata activitatea din ultimii opt ani a acestei unitati de parchet.

Augustin Lazar, despre inregistrarea de la DNA Oradea: Activitatea tuturor procurorilor trebuie desfasurata cu respectarea stricta a legii

Procurorul general Augustin Lazar sustine, dupa aparitia inregistrarii de la DNA Oradea, ca procurorii trebuie sa-si desfasoare activitatea cu respectarea stricta a legii, a drepturilor si libertatilor.

Control la DNA Oradea, dupa inregistrarile din spatiul public in care se vorbeste despre linistirea unor judecatori: Inspectia Judiciara a fost sesizata

Procurorul sef al DNA, Calin Nistor, dispus inceperea unui control la Serviciul teritorial Oradea, dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari ale discutiilor unor procurori de la DNA Oradea care vorbesc.

Procuror DNA Oradea, dupa audierea de la Parchetul General: Era o discutie la o cafea ca nu putem fuma n interior

Procurorul DNA Oradea Cristian Marius Ardelean a declarat, miercuri, dupa audierea la Sectia de ancheta a magistratilor din Parchetul General cu privire la inregistrarea unei discutii la care a participat si el si in care se vorbeste despre linistirea judecatorilor, ca a fost vorba de o discutie avuta cu procurorii la o cafea. intrebat daca este justificata temerea ca la DNA Oradea s-au facut abuzuri pentru a-i cuminti pe judecatori, procurorul a raspuns: Nu. Doamne fereste!.

Cazul nregistrazilor de la DNA Oradea: Cinci procurori, audiati la Parchetul General

Cinci procurori de la DNA Oradea s-au prezentat miercuri la Parchetul General pentru a fi audiati in dosarul deschis de Sectia pentru investigare a magistratilor in legatura cu inregistrarea audio in care se discuta despre actiuni de intimidare a judecatorilor.

Judecatorii oradeni care spun ca au fost intimidati sau santajati de procurorii de la DNA Oradea sa iasa public si sa indice cine i-a intimidat sau santajat (asociatie procurori)

Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor afirma ca citarea si audierea unor persoane in procedurile judiciare nu trebuie sa devina un spectacol de presa iar acest lucru este valabil si cand sunt audiati procurorii, o referire la dosarul deschis dupa aparitia unei inregistrari audio in care ar aparea procurori de la DNA Oradea care discuta despre actiuni de intimidare a judecatorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )