Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefii Consiliului Judetean din Vaslui refuza sa poarte masca la sedinte: Vreti sa ne luam la bataie sau ce vreti sa facem?

Antena3 Antena3,
Sefii Consiliului Judetean din Vaslui refuza sa poarte masca la sedinte: Vreti sa ne luam la bataie sau ce vreti sa facem?

Presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, refuza sa poarte masca de protectie in spatiile inchise, lucru care i-a revoltat pe consilierii PNL. Si vicepresedintele CJ Vasile Mariciuc si consilierii Dan Cain si Madalin Caciula au preluat exemplul lui Buzatu, spre nemultumirea celorlalti peste 30 de participanti la sedinta. continuă pe Antena3

Pensionarul Ion Calinoiu, fost presedinte al Consiliului Judetean Gorj, angajat pe bani publici la firma de apa si canalizare

Ion Calinoiu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj si ex-director al Sistemului de Gospodarire al Apelor SGA) Gorj, in prezent pensionar, este angajat din aceasta saptamana in functia de sef al Biroului Regionalizare din cadrul Aparegio, operatorul de apa si canalizare din judetul Gorj.

GRAFIC pentru cei care nu inteleg de ce trebuie sa poarte masca: sansele de transmitere a virusului scad de la 70% la 1,5%

Un purtator de coronvirus care nu poarta masca are 70% sanse sa transmita virusul chiar si catre o persoana care poarta masca. Daca ambele persoane - atat cea infectata, cat si cea aflata in apropierea sa - poarta masti, sansele de transmitere a virusului scad la doar 1,5%.

Scandal in sedinta Parlamentului, dupa ce Marcel Ciolacu si Victor Ponta au refuzat sa poarte masca. Orban: Ei se considera deasupra legii

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liderii PSD si Pro Romania, respectiv Marcel Ciolacu si Victor Ponta, ar putea fi amendati pentru ca nu au purtat masca in spatii inchise.

Chemati-l pe Vela sa ma aresteze. Ciolacu, deranjat ca liberalii i-au cerut sa poarte masca in Parlament

Liberalii au profitat de faptul ca seful PSD, Marcel Ciolacu, si-a dat jos masca de protectie in timpul sedintei Parlamentului. Primul, liderul deputatilor PNL, Florin Roman, care a amintit ca potrivit legii masca se poarta in spatiile inchise. Chemati-l pe Vela sa ma aresteze, a replicat Ciolacu.

11 muncitori din Vaslui, alungati de la o ferma din Germania: De cinci zile, suntem pe strazi, fara mancare, fara nimic (FOTO)

Situatie dramatica pentru 11 vasluieni din comuna Bacani. Oamenii, cu varste cuprinse intre 18 si 45 de ani, au plecat in Germania la cules de capsuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )