Libnet.ro
UNICEF

14:45

Seful Biroului Urmariri din cadrul IPJ Constanta, retinut de procurorii DNA

Hotnews Hotnews,
 Seful Biroului Urmariri din cadrul IPJ Constanta, retinut de procurorii DNA

Comisarul sef de politie in cadrul Serviciului Investigatii Criminale al IPJ Constanta, sef al Biroului Urmariri, Ionel Cazacu, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita, in forma autoratului, respectiv, a complicitatii la infractiunea de dare de mita, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Seful biroului Urmariri din IPJ Constanta, retinut pentru tentativa de dare de mita

Comisarul sef Ionel Cazacu a fost retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta si tentativa de dare de mita.

UPDATE Seful biroului Urmariri din IPJ Constanta, retinut pentru tentativa de dare de mita si trafic de influenta

Comisarul sef Ionel Cazacu a fost retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta si tentativa de dare de mita.

Sef de la IPJ Constanta, retinut de DNA pentru dare de mita si trafic de influenta

Seful Biroului Urmariri de la Serviciul de Investigatii Criminale al Politiei Judetene Constanta, comisar-sef Ionel Cazacu, a fost retinut de procurorii DNA pentru coruptie. Acesta a incercat sa ofere mita.

Comisar-sef din IJP Constanta, RETINUT de DNA.

Seful Biroului Urmariri din cadrul IJP Constanta, Ionel Cazacu, a fost retinut de DNA si este acuzat de trafic de influenta si de tentativa de dare de mita. Potrivit unor surse, aseara, comisarul sef ar fi incercat sa dea circa 1. 000 de euro unui procuror, pentru ca acesta sa intervina intr-un dosar penal. El a primit mandat de retinere pentru 24 de ore, conform realitatea. net. Citeste si: Valcea: Administratori de firma, arestati pentru evaziune de 1 milion de euro.

Comisarul sef din Constanta retinut dupa ce a incercat sa dea mita unui procuror, pus in libertate

Seful Biroului Urmariri din Serviciul de Investigatii Criminale al IPJ Constanta, Ionel Cazacu, a scapat deocamdata de gratii. Instanta a decis ca nu prezinta pericol public si nici nu va influenta ancheta, a.

Comisar-sef din IJP Constanta, retinut de DNA

Ionel Cazacu, seful Biroului Urmariri din Constanta, a fost acuzat de trafic de influenta si de tentativa de dare de mita, informeaza sursele de presa.

Un sef din Politie a fost retinut, dupa ce a incercat sa mituiasca un procuror

Seful Biroului Urmariri de la Serviciul de Investigatii Criminale al Politiei Judetene Constanta, comisar-sef Ionel Cazacu, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a incercat sa ofere mita 1. 000 de euro.

Barbatul care a injunghiat un politist din Capitala a fost RETINUT.

Este vorba despre un tanar in varsta de 21 de ani, Catalin Dumitru Diaconu. El a fost prins, in noaptea de miercuri spre joi, si retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativa de omor calificat. Surse aproiate anchetei sustin ca tanarul ar fi membru galeriei unei echipe de fotbal din Bucuresti Procurorii au retinut ca, la data de 19. 2013, in timp ce se afla in refugiul statiei de tramvai Piata Cringasi, Catalin Dumitru Diaconu l-a injunghiat pe politistul de la Sectia 20, cu un .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )