Libnet.ro
UNICEF

18:45

Seful CCR, AUDIAT la Parchetul General in dosarul Eratei. Augustin Zegrean: Am fost chemat ca martor

Antena3 Antena3,
Seful CCR, AUDIAT la Parchetul General in dosarul Eratei. Augustin Zegrean: Am fost chemat ca martor

30- Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, la iesirea de la Parchet, ca a fost citat in dosarul Eratei de la referendum ca martor si a raspuns procurorilor la toate intrebarile pe care i. continuă pe Antena3

Seful CCR, audiat la Parchetul General, in legatura cu referendumul din 2012. Pozitia lui Zegrean

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, este audiat, miercuri, la Parchetul General, pentru invalidarea referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu, in 2012.

Seful CCR, audiat la Parchetul General

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, este audiat, miercuri, la Parchetul General, pentru invalidarea referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu, in 2012.

Augustin Zegrean, audiat la Parchetul Generalin dosarul privind erata ce a dus la invalidarea referendumului de demitere a lui Basescu

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, s-a prezentat, miercuri, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat de anchetatori in dosarul Erata. Procurorii au redeschis acest caz si fac verificari in privinta eratei prin care s-a invalitat referendumul din anul 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Augustin Zegrean, AUDIAT la Parchetul General. Seful CCR ar putea fi acuzat de ABUZ in serviciu

02 - Presedintele Curtii Constitutionale din Romania CCR), Augustin Zegrean, a ajuns in urma cu cateva minute la Parchetul General, acolo unde va fi audiat in dosarul Eratei de la referendumul de.

Fostul judecator Acsinte Gaspar, audiat in dosarul privind erata ce a dus la invalidarea referendumului de demitere a lui Basescu

Fostul judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei Acsinte Gaspar s-a prezentat, marti, la sediul Parchetului General unde a fost audiat de anchetatori in dosarul Erata. Procurorii au redeschis acest caz si fac verificari in privinta eratei prin care s-a invalitat referendumul din anul 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Judecatorul CCR Aspazia Cojocaru, explicatii la Parchetul General in dosarul Erata

Judecatorul Curtii Constitutionale, Aspazia Cojocaru, va da explicatii astazi la Parchetul General in dosarul Erata. in acelasi dosar, au mai fost audiati pana acum Horatius Dumbrava de la CSM, Toni Neacsu.

Augustin Zegrean, presedintele CCR, audiat in dosarul Referendumului (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, este audiat miercuri la Parchetul General de pe langa iCCJ in dosarul Referendumului, informeaza B1 TV. intodeauna am emotii. Sunt un tip.

RTV sustine, citand surse guvernamentale, ca la Parchetul General urmeaza sa fie depusa o plangere penala pentru tentativa de lovitura de stat

Romania TV - post controlat de Sebastian Ghita, un apropiat al premierului Victor Ponta - sustine, citand surse guvernamentale, ca luni urmeaza sa fie depusa la Parchetul General o plangere penala pentru tentativa de lovitura de stat.

Presedintele CCR, audiat de procurori in dosarul erata

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), a fost audit, astazi, la Parchet, in calitate de martor in dosarul erata privind Hotararea in cazul referendumului din 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Petre Lazaroiu, judecator CCR, audiat la Parchet in dosarul Referendumului: Nu am gresit cu nimic si dorm foarte linistit (VIDEO)

Petre Lazaroiu, judecator CCR, a declarat miercuri, cand a iesit Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost audiat in dosarul Referendumului, ca nu a gresit cu nimic si ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )