Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful CIA demisioneaza din cauza unei relatii extraconjugale

Adevărul Adevărul,
Seful CIA demisioneaza din cauza unei relatii extraconjugale

David Petraeus, directorul CIA, puternica agentie americana de informatii, si-a anuntat demisia din cauza unei relatii extraconjugale. continuă pe Adevărul

Directorul CIA si-a dat demisia din cauza unei relatii extraconjugale

Directorul CIA, David Petraeus, si-a anuntat vineri seara demisia, motivul pentru care a facut acest lucru fiind relatia sa extraconjugala, scrie USA Today. Seful CIAa afirmat ca si-a inaintat, joi,.

SCANDAL iN SUA: SEFUL CIA si-a dat demisia din cauza unei amante.

Directorul CIA, David Petraeus, si-a dat demisia. Presedintele Barack Obama a aceceptat-o imediat, anunta Realitatea. net. Stire in curs de actualizare.

Directorul CIA, David Petraeus, si-a dat demisia: Am intrat intr-o relatie extraconjugala. Un astfel de comportament este inacceptabil pentru un sot si un lider al unei organizatii ca a noastra

David Petraeus si-a dat demisia din functia de director al CIA - pozitie pe care o detinea din anul 2011 -, din cauza unei relatii extraconjugale. Intr-o scrisoare transmisa CIA, Petraeus, in varsta de 60 de ani, spune ca s-a intalnit cu presedintele SUA Barack Obama la Casa Alba si l-a rugat sa ii permita, din motive personale, sa demisioneze din functia sa, potrivit Mediafax. Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de informatii, Michael Morell, directorul-adjunct al CIA, va prelua interimarul functiei de director-general. Morell a detinut interimarul si dupa plecarea fostului director CIA Leon Panetta.

Directorul CIA si-a dat demisia: Am intrat intr-o relatie extraconjugala. Un astfel de comportament este inacceptabil pentru un sot si un lider al unei organizatii ca a noastra

David Petraeus si-a dat demisia din functia de director al CIA - pozitie pe care o detinea din anul 2011 -, din cauza unei relatii extraconjugale. intr-o scrisoare transmisa CIA, Petraeus, in varsta de 60 de an.

Putin l-a demis pe ministrul Apararii, din cauza unui scandal de frauda

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis marti pe ministrul Apararii, Anatoly Serdyuko, din cauza unui scandal de frauda in care acesta este implicat. Putin a facut anuntul demiterii ministrului in timpul unei.

Prezentarea oficiala a proiectului vasului Titanic II de la New York a fost amanata din cauza uraganului Sandy

Prezentarea in premiera mondiala a proiectului de constructie a vasului Titanic II, care ar fi trebuit sa aiba loc la New York, a fost amanata pentru inceputul anului viitor, din cauza uraganului Sandy. Anuntul .

Romania si Ucraina: gestionarea unei relatii dificile

Acum mai multe zile, in Ucraina au avut loc alegeri parlamentare, castigate de Partidul Regiunilor al presedintelui Ianukovici deja la putere) cu circa 34,2 la suta, urmat la mare distanta de formatiunea fostului premier acum intemnitat) Iulia Timosenko, Batkivsnia, cu aproximativ 22,5 la suta, si de alte partide mai mici, inclusiv cel comunist, dar si de o formatiune condusa de un excentric boxer ucrainean. Chiar daca au fost contestate de observatorii internationali din OSCE, pentru deficientele grave in organizare si derapajele de la regulile democratice, rezultatul lor e aproape imposibil de schimbat.

Nastase: Monica Macovei demisioneaza din PDL

Monica Macovei va demisiona din PDL, anunta fostul premier Adrian Nastase pe blogul personal. Fostul prim-ministru scrie ca, din surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, a aflat ca Monica Macovei urmeaza.

Te-ai saturat sa tusesti? 7 motive din cauza carora nu iti trece tusea

Exista multe cauze medicale datorita carora o tuse poate persista si poate fi frustrant atat pentru pacienti, cat si pentru medici. Cea mai frecventa cauza de tuse cronica este previzibila. Vine in urma unei infectii virale sau de alta natura. Simptomele unei raceli pot disparea dupa cateva zile, tusea in schimb poate persista saptamani intregi.

Grecia: Greva generala de 48 de ore, din cauza noilor masuri de austeritate.

Transporturile in comun si serviciile publice nu functionau marti dimineata in Grecia, la inceputul unei greve generale de 48 de ore decretata de principalele doua sindicate din tara pentru a protesta fata de proiectul de austeritate depus luni in Parlament, relateaza AFP, citat de Mediafax. Manifestatii sunt prevazute la pranz la Atena si in marile orase, inaintea unui vot crucial asteptat miercuri seara. Marti dimineata, transporturile in comun si taxiurile nu circulau la Atena. Trenurile, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )