Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul CIA si-a dat demisia din cauza unei relatii extraconjugale

B1 B1,
Directorul CIA si-a dat demisia din cauza unei relatii extraconjugale

Directorul CIA, David Petraeus, si-a anuntat vineri seara demisia, motivul pentru care a facut acest lucru fiind relatia sa extraconjugala, scrie USA Today. Seful CIAa afirmat ca si-a inaintat, joi,. continuă pe B1

SCANDAL iN SUA: SEFUL CIA si-a dat demisia din cauza unei amante.

Directorul CIA, David Petraeus, si-a dat demisia. Presedintele Barack Obama a aceceptat-o imediat, anunta Realitatea. net. Stire in curs de actualizare.

Directorul CIA si-a dat demisia: Am intrat intr-o relatie extraconjugala. Un astfel de comportament este inacceptabil pentru un sot si un lider al unei organizatii ca a noastra

David Petraeus si-a dat demisia din functia de director al CIA - pozitie pe care o detinea din anul 2011 -, din cauza unei relatii extraconjugale. intr-o scrisoare transmisa CIA, Petraeus, in varsta de 60 de an.

Directorul CIA, David Petraeus, si-a dat demisia: Am intrat intr-o relatie extraconjugala. Un astfel de comportament este inacceptabil pentru un sot si un lider al unei organizatii ca a noastra

David Petraeus si-a dat demisia din functia de director al CIA - pozitie pe care o detinea din anul 2011 -, din cauza unei relatii extraconjugale. Intr-o scrisoare transmisa CIA, Petraeus, in varsta de 60 de ani, spune ca s-a intalnit cu presedintele SUA Barack Obama la Casa Alba si l-a rugat sa ii permita, din motive personale, sa demisioneze din functia sa, potrivit Mediafax. Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de informatii, Michael Morell, directorul-adjunct al CIA, va prelua interimarul functiei de director-general. Morell a detinut interimarul si dupa plecarea fostului director CIA Leon Panetta.

Adrian Nastase: Monica Macovei isi da DEMISIA din PDL.

Fostul premier Adrian Nastase, aflat in detentie in penitenciarul Jilava, scrie pe blogul personal ca Monica Macovei isi va da demisia din PDL, citand surse care au vrut sa-si pastreze anonimatul. Alte surse, tot sub protectia anonimatului, continua Nastase, spun ca Monica Macovei a vrut sa-si dea demisia din PDL, dar ca aceasta tentatie nu a durat decat cateva minute. Din surse, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, am aflat ca Monica Macovei urmeaza sa-si dea demisia din PDL, suparata .

Prezentarea oficiala a proiectului vasului Titanic II de la New York a fost amanata din cauza uraganului Sandy

Prezentarea in premiera mondiala a proiectului de constructie a vasului Titanic II, care ar fi trebuit sa aiba loc la New York, a fost amanata pentru inceputul anului viitor, din cauza uraganului Sandy. Anuntul .

Putin l-a demis pe ministrul Apararii, din cauza unui scandal de frauda

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis marti pe ministrul Apararii, Anatoly Serdyuko, din cauza unui scandal de frauda in care acesta este implicat. Putin a facut anuntul demiterii ministrului in timpul unei.

CNADNR va rezilia contractul pentru un tronson al autostrazii Nadlac-Arad din cauza intarzierii lucrarilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) va rezilia contractul pentru construirea primului tronson al autostrazii Nadlac-Arad, incheiat cu o asociere din care face compania Romstrade, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, motivul principal fiind intarzierea lucrarilor, informeaza Mediafax. Directorul general al CNADNR, Mircea Pop, a declarat pentru agentia de presa citata ca a trimis o notificare partilor implicate, urmand ca rezilierea contractului sa se faca in temne de 15 zile.

Te-ai saturat sa tusesti? 7 motive din cauza carora nu iti trece tusea

Exista multe cauze medicale datorita carora o tuse poate persista si poate fi frustrant atat pentru pacienti, cat si pentru medici. Cea mai frecventa cauza de tuse cronica este previzibila. Vine in urma unei infectii virale sau de alta natura. Simptomele unei raceli pot disparea dupa cateva zile, tusea in schimb poate persista saptamani intregi.

Zeci de mii de calatori, BLOCATIi din cauza perturbarii traficului feroviar in Franta.

Traficul feroviar catre periferie si pe marile linii inclusiv cele internationale cu plecare din Gara de Nord din Paris a fost puternic perturbat miercuri, la cateva ore dupa o serie de incidente care au blocat zeci de mii de calatori, a anuntat compania franceza a cailor ferate SNCF, potrivit Mediafax. Trenurile catre periferiile de nord si est au fost cele mai afectate, traficul fiind total intrerupt timp de cateva ore, a explicat un oficial al SNCF, Celine Sibert. Trenurile de pe .

Actrita Olga Tudorache a amanat spectacolul Portretul Doamnei T, din cauza unor probleme de sanatate

Actrita Olga Tudorache are probleme de sanatate, astfel ca spectacolul Portretul Doamnei T, programat sa aiba loc pe 23 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, s-a amanat, urmand sa fie reprogramat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )