Libnet.ro
UNICEF

22:00

Seful Clinicii de Oncologie din Targu Mures: Suntem depasiti de numarul de pacienti.

România Liberă România Liberă,
Seful Clinicii de Oncologie din Targu Mures: Suntem depasiti de numarul de pacienti.

Seful Clinicii de Oncologie din Targu Mures a spus ca reprezentantii clinicii sunt depasiti de numarul de pacienti care vin la unitate din toata tara, iar, ca urmare a acestui fapt, conditiile de cazare sunt total necorespunzatoare, fiind nevoie de o rezolvare urgenta a problemei spatiului, informeaza Mediafax. Cornelia Toganel, seful Clinicii de Oncologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean SCJ) din Targu Mures, a reclamat, marti, in cadrul mesei rotunde Targu Mures Oras Medical, ca . continuă pe România Liberă

Seful Clinicii de Oncologie din Targu Mures: Suntem depasiti de numarul de pacienti, iar conditiile de cazare sunt necorespunzatoare

Cornelia Toganel, seful Clinicii de Oncologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean Targu Mures, a afirmat, marti, in cadrul mesei rotunde Targu Mures Oras Medical ca reprezentantii clinicii sunt.

Seful Clinicii de chirurgie Fundeni: Castig intre 1.000 si 2.000 de euro pe luna.

Seful Clinicii de chirurgie si transplant hepatic Fundeni, prof. dr. Irinel Popescu, a declarat ca el castiga intre 1. 000 si 2. 000 de euro pe luna si ca nu ar putea pleca niciodata de la locul de munca actual. Intrebat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de Pro TV, cat castiga pe luna, Popescu a raspuns ca undeva intre 1. 000 si 2. 000 de euro, ca echivalent. Referitor la posibilitatea de a pleca sa lucreze in strainatate, pentru un salariu mult mai mare, el a spus ca nu ar .

Sergiu Nicolaescu are, incepand de astazi, o stea pe Aleea Celebritatilor din Targu-Jiu

Regizorul si actorul Sergiu Nicolaescu are incepand de astazi o stea pe Aleea Celebritatilor din Targu-Jiu. Este orasul in care regizorul s-a nascut si a copilarit o buna perioada de timp si orasul in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )