Libnet.ro
UNICEF

17:16

Seful Comisiei Europene face noi propuneri de reforma pentru Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Comisiei Europene face noi propuneri de reforma pentru Grecia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va face luni noi propuneri de reforma pentru Grecia, la Bruxelles, in incercarea de a evita intrarea tarii in incapacitate de plata, a declarat comisarul pentru Economie si Afaceri Financiare, Pierre. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana dezminte afirmatiile lui Moscovici: NU se vor face noi propuneri de reforma Greciei

UPDATE: Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu intentioneaza sa faca noi propuneri de reforma pentru Grecia, a declarat luni un purtator de cuvant al institutiei, contrazicand astfel declaratiile facute de comisarul pentru Economie Pierre Moscovici.

Presedintele Comisiei Europene face un pas spre salvarea Greciei

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va face luni noi propuneri de reforma pentru Grecia, la Bruxelles, in incercarea de a evita intrarea tarii in incapacitate de plata, a declarat comisarul pentru Economie si Afaceri Financiare, Pierre Moscovici.

Presedintele Comisiei Europene va face luni noi propuneri de reforma pentru Grecia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va face luni noi propuneri de reforma pentru Grecia, la Bruxelles, in incercarea de a evita intrarea tarii in incapacitate de plata, a declarat comisarul.

Tariceanu raspunde criticilor vicepresedintelui Comisiei Europene: Eu nu am atacat justitia. in Olanda, seful iCCJ nu astepta sa i se ceara demisia

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, raspunde criticilor lansate la adresa sa de vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care i-a atras atentia ca nu are voie s-o atace pe presedinta.

Vicepresedintele Comisiei Europene, catre Calin Popescu Tariceanu: intr-un stat de drept nu poti sa o ataci pe presedinta celei mai inalte curti. Asa ceva nu se face

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, l-a atacat dur pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in ultima sedinta a Parlamentului European, spunandu-i acestuia ca nu are voie s-o atace.

Teodorovici: Nu ne-am inteles cu oficialii Comisiei Europene pe Codul Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, dar va decide in cadrul intalnirii ministrilor de Finante Ecofin) din 14 iulie care este stadiul acordului cu Romania, iar Fondul Monetar International nu va mai efectua vizita de evaluare luna viitoare pentru ca va avea deja concluziile misiunii Comisiei Europene, a declarat ieri ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la finalul discutiilor cu reprezentantii misiunii Comisiei Europene.

Mesaj IMPORTANT al presedintelui Comisiei Europene pentru greci. De partea noastra usa este inca deschisa

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a cerut luni grecilor sa voteze masiv in favoarea programului de salvare, la referendum. Un vor masiv in favoarea programului de salvare ar reprezenta un mesaj ca.

Tariceanu ii raspunde EXTREM DE DUR vicepresedintelui Comisiei Europene

Romania libera prezinta mai jos, integral, scrisoarea pe care Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, i-a trimis-o ca raspuns lui Frans Timmermans, vicepresedintele Comisiei Europene.

Presedintele Comisiei Europene le cere grecilor sa accepte planul propus de creditorii internationali: Nu este un pachet de austeritate stupid, nu exista reduceri de salarii sau pensii

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, le-a cerut luni grecilor sa accepte la referendumul convocat de premierul Alexis Tsipras planul propus de creditorii internationali, transmite agentia EFE,.

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )