Libnet.ro
UNICEF

05:45

Seful diplomatiei germane cere Frantei sa se implice mai mult in reformarea UE

Adevărul Adevărul,
Seful diplomatiei germane cere Frantei sa se implice mai mult in reformarea UE

Ministrul german de externe, Guido Westerwelle, a lansat un apel la adresa Frantei, solicitandu-i sa se implice mai puternic in dezbaterea pentru reforma Uniunii Europene, transmite AFP. continuă pe Adevărul

CSM vrea ca PICCJ sa se implice MAI MULT in modalitatea de preluare a cauzelor.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, miercuri, Raportul Inspectiei Judiciare referitor la modalitatea de preluare a dosarelor de catre unitatile de parchet superioare de la unitatile de parchet inferioare, apreciind ca e necesara o implicare mai mare a PICCJ, relateaza Mediafax. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii apreciaza ca se impune: implicarea efectiva a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) .

Ce alimente s-au SCUMPIT cel mai mult in 2012.

Preturile celor mai importante alimente au crescut simtitor in ultima vreme. In topul scumpirilor gasim cartofii, fasolea, ouale si carnea. Seceta, deprecierea leului si scumpirile dese ale carburantilor au urcat inflatia anuala la aproape 4%, dublu fata de luna mai a acestui an, potrivit Realitatea. net. Fasolea si cartofii, alta data mancarea saracului, se numara printre alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna august. Cu peste 9% a crescut pretul kg de cartofi si cu 8,5% .

Scumpirile de tin lant. De maine platim mai mult pentru gaze

De maine platim mai mult pentru gaze. Scumpirea se va vedea atat in facturile populatiei cat si in preturile alimentelor. Din cauza costurilor tot mai mari, producatorii anunta un nou val de scumpiri.

Bucataria vietnameza, din ce in ce mai mult pe placul romanilor.

Vietnamul, exotica tara a Orientului Indepartat, este de cele mai multe ori descris ca doua mari cosuri de orez, atarnate pe un bat, pentru a fi carate pe umar. Cele doua cosuri reprezinta cele doua delte ale tarii, in nord Delta Raului Rosu si in sud Delta Mekong-ului, legate intre ele de lanturile muntoase din centrul tarii. Hoc an, hoc noi sau in traducere invata sa mananci, inainte sa inveti sa vorbesti, caracterizeaza cel mai bine bucataria vietnameza, care la fel ca bucataria .

VIDEO Raed Arafat: Motivul pentru care pleaca medicii tineri din Romania nu este neaparat financiar, ci legat mai mult de evolutia profesionala

Raed Arafat subliniaza, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca nu doar banii sunt cei care-i imping pe medicii romani sa emigreze, dar mai ales lipsa oportunitatilor profesionale oferite acestora acasa. Raed Arafat raspunde si acuzatiilor de conflict de interese care i-au fost aduse in presa centrala si vorbeste despre structura de integritate din cadrul Ministerului Sanatatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )