Libnet.ro
UNICEF

07:15

Seful Fortelor Navale romane a explicat care este rolul SEA SHIELD, cel mai mare exercitiu NATO din Marea Negra

B1 B1,
Seful Fortelor Navale romane a explicat care este rolul SEA SHIELD, cel mai mare exercitiu NATO din Marea Negra

Scopul exercitiului Sea Shield 2019, deschis oficial sambata, este cresterea interoperabilitatii intre fortele navale romane si cele ale aliatilor din NATO si ale tarilor partenere, a declarat, la. continuă pe B1

SONDAJ: Stiti ce este Parlamentul European si care este rolul sau?

Parlamentul European este singura institutie a UE ai carei membri sunt alesi in mod direct. Cei 751 de deputati ai sai ii reprezinta pe cetatenii. De-a lungul anilor si in urma modificarilor succesive.

Coplata in sanatate. Care este noutatea majora pentru pacienti, marile neclaritati din proiect si de ce masura a esuat acum cativa ani, cand s-a mai aplicat in Romania

Pacientii romani se vor putea trata, la alegere, la privat, iar o parte din costul tratamentului ar urma sa fie suportat de Casa de Asigurari de Sanatate: practic, pacientul va putea lua cu el la privat suma pe care CNAS o deconteaza in prezent la stat pentru serviciul medical respectiv. Reprezentantii asociatiilor de pacienti consultati de HotNews. ro atrag insa atentia ca proiectul de act normativ al Ministerului Sanatatii nu este clar si poate fi interpretat diferit fata de declaratiile ministrului, iar lucrurile trebuie neaparat clarificate, pentru a nu ne trezi si cu o coplata pentru serviciile medicale publice. in plus, surse din asociatiile de pacienti subliniaza ca masura s-a mai aplicat pana acum mai putin de 3 ani, insa a fost suspendata din cauza abuzurilor clinicilor private, care incasau, pentru acelasi serviciu, suma integrala atat de la CNAS, cat si de la pacienti.

Coplata in sanatate: Care este noutatea majora pentru pacienti. Mari neclaritati in proiect. De ce masura a esuat acum cativa ani, cand s-a mai aplicat in Romania

Pacientii se vor putea trata, la alegere, la privat, iar o parte din costul tratamentului ar urma sa fie suportat de Casa de Asigurari: practic, pacientul va putea lua cu el la privat suma pe care CNAS o deconteaza in prezent la stat pentru serviciul medical respectiv. Reprezentantii asociatiilor de pacienti consultati de HotNews. ro atrag insa atentia ca proiectul nu este clar si poate fi interpretat diferit fata de declaratiile ministrului Sanatatii, iar lucrurile trebuie neaparat clarificate, pentru a nu ne trezi si cu o coplata pentru serviciile medicale publice. in plus, surse din asociatiile de pacienti subliniaza ca masura s-a mai aplicat pana acum mai putin de 3 ani, insa a esuat si a fost suspendata.

Un produs romanesc, care este atat piesa vestimentara, cat si obiect de mobilier, primeste finantare de 60.000 de euro de la UE

Un produs care poate atat piesa vestimentara, cat si obiect de mobilier, conceput si realizat de o romanca, a obtinut o finantare de 60. 000 de euro de la Uniunea Europeana. Ruumy este un produs multifunctional realizat de designerul Simina Filat,.

CNAS: Fonduri epuizate la inceput de an. Care este perioada de asteptare pentru analize

Romanii care au nevoie de analize, trebuie sa astepte inca o luna sau sa le plateasca. Cei mai multi romani, ajung la medic atunci cand problemele de sanatate sunt agravate. CNAS promite.

CALENDAR ORTODOX 6 aprilie. Rugaciunea pe care este bine sa o spui

CALENDAR ORTODOX 6 aprilie. Astazi este pomenitSfantul Ierarh Eutihie, patriarhul Constantinopolului. Nascut in Frigia, parintii Sfantului Euthie erau Alexandru, soldat, si Sinezia, fiica unui preot, .

Galati: Doi copii, de 2, respectiv 5 ani, batuti cu bestialitate de tatal lor. Acesta a filmat agresiunea si a trimis imaginile mamei, care este plecata in strainatate

Un barbat din Galati s-a filmat in timp ce isi lovea copiii cu bestialitate si ii ameninta ca ii omoara, apoi a trimis imaginile sotiei sale, plecata in strainatate. Cei doi copii au fost luati deja de acasa si au fost dusi la o bunica, in timp ce agresorul este anchetat de politisti, transmite Mediafax.

Gabriel Sincu paraseste EY Romania dupa 6 ani! Care este noua pozitie

Consultantul fiscal Gabriel Sincu paraseste EY Romania, dupa 6 ani de activitate in cadrul companiei. Care este noua provocare pe care a decis sa o accepte?.

La 62 de ani face senzatie pe internet. Cum arata bunicuta culturista si care este dieta ei

La 62 de ani, Eva Birath, o femeie din Suedia, uimeste pe toata lumea cu trupul sau. Nici varsta, nici faptul ca este bunica a trei copii nu o impiedica sa faca ceea ce ii place: culturismul. Mai mult, ea.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )