Libnet.ro
UNICEF

16:00

Seful politiei din Buenos Aires si-a denuntat fratele pentru trafic de influenta si o ordonat arestarea sa

Antena3 Antena3,
Seful politiei din Buenos Aires si-a denuntat fratele pentru trafic de influenta si o ordonat arestarea sa

Seful politiei din provincia argentiniana Buenos Aires, Fabian Perroni, si-a denuntat propriul frate si a ordonat arestarea sa, acesta urmand sa fie acuzat de trafic de influenta si escrocherii. Fabian. continuă pe Antena3

Seful Politiei Sibiu, despre cazul preotului din Copsa Mica acuzat ca s-a masturbat in fata clasei: Se pare ca nu se confirma

Seful IPJ Sibiu a declarat ca din primele verificari acuzatiile aduse preotului Adrian Circa nu s-au confirmat. Acesta a fost filmat si acuzat ca s-ar fi masturbat la catedra, in fata clasei.

Seful Politiei propune amenajarea unui pod provizoriu langa cel aflat in reparatii, de la Maracineni

Autoritatile buzoiene sunt ingrijorate de modul in care se va desfasura traficul rutier pe podul de la Maracineni, incepand din martie, atunci cand efectiv vor incepe lurarile de reabilitare a obiectivului. Asta, chiar daca zece politisti se vor afla la cele doua capete ale podului, care face legatura intre Muntenia si Moldova, pentru a dirija traficul.

DRAGNEA nu conteneste cu LAUDELE la adresa lui IOHANNIS. Ce a inteles seful PSD din AVERTISMENTUL lui Juncker

Liviu Dragnea nu a contenit sa-l laude pe presedintele Klaus Iohannis, dupa conferinta de presa sustinuta de acesta cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Seful PSD nu s-a referit deloc la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )