Libnet.ro
UNICEF

20:30

Seful Politiei Rutiere s-a folosit de functie pentru a scapa de sanctiuni mai multe persoane. A primit in schimb un card de combustibil, lemne, alimente si bautura

Adevărul Adevărul,
Seful Politiei Rutiere s-a folosit de functie pentru a scapa de sanctiuni mai multe persoane. A primit in schimb un card de combustibil, lemne, alimente si bautura

Claudiu Tamarjan este acuzat de 6 fapte de trafic de influenta, 11 fate de abuz in serviciu si de folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. El a fost retinut ieri de procurori, iar astazi va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. continuă pe Adevărul

Seful Politiei Rutiere s-a folosit de functie pentru a scapa de sanctiuni mai multe persoane. A primit in schimb un card de combustibil, lemne si bautura

Claudiu Tamarjan este acuzat de 6 fapte de trafic de influenta, 11 fate de abuz in serviciu si de folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. El a fost retinut ieri de procurori, iar astazi va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Seful Politiei Rutiere Brasov retinut de DNA pentru fapte de coruptie a fost arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile. Acesta a fost adus la Tribunalul Brasov miercuri, in.

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile, in baza unui mandat emis pe numele sau de Tribunalul Brasov, el contestand deja decizia in sala, transmite Mediafax.

Claudiu Tamarjan, seful Politiei Rutiere Brasov, arestat preventiv

Seful Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, retinut de DNA pentru fapte de coruptie, a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile.

UPDATE Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru trafic de influenta si instigare la abuz. Cum ii scapa de sanctiune cu un simplu beep pe protejatii sai

UPDATE Seful Politiei Rutiere Brasov, comisar sef Claudiu Tamarjan, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. Procurorii anticoruptie au facut, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, este suspectat de fapte de coruptie.

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru trafic de influenta si instigare la abuz. Cum ii scapa de sanctiune cu un simplu beep pe protejatii sai

Seful Politiei Rutiere Brasov, comisar sef Claudiu Tamarjan, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. Procurorii anticoruptie au facut, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, este suspectat de fapte de coruptie.

Seful Politiei Rutiere Brasov, vizat de DNA

Procurorii anticoruptie fac, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere este suspectat de fapte de coruptie, transmit sursele de presa.

UPDATE: Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA

Seful Politiei Rutiere Brasov a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

Perchezitii la Politia Brasov. Potivit unor surse ar fi vizat seful Politiei Rutiere

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie de catre un functionar public cu statut special, cu functie de conducere in plan local.

Perchezitii la Politia Brasov. Este vizat seful Politiei Rutiere

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie de catre un functionar public cu statut special, cu functie de conducere in plan local.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )