Libnet.ro
UNICEF

06:15

UPDATE Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru trafic de influenta si instigare la abuz. Cum ii scapa de sanctiune cu un simplu beep pe protejatii sai

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru trafic de influenta si instigare la abuz. Cum ii scapa de sanctiune cu un simplu beep pe protejatii sai

UPDATE Seful Politiei Rutiere Brasov, comisar sef Claudiu Tamarjan, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. Procurorii anticoruptie au facut, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, este suspectat de fapte de coruptie. continuă pe Hotnews

UPDATE: Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA

Seful Politiei Rutiere Brasov a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut de DNA pentru trafic de influenta si instigare la abuz. Cum ii scapa de sanctiune cu un simplu beep pe protejatii sai

Seful Politiei Rutiere Brasov, comisar sef Claudiu Tamarjan, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. Procurorii anticoruptie au facut, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, este suspectat de fapte de coruptie.

Seful Politiei Rutiere Brasov, vizat de DNA

Procurorii anticoruptie fac, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere este suspectat de fapte de coruptie, transmit sursele de presa.

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut pentru trafic de influenta

Seful Politiei Rutiere Brasov, comisar sef Claudiu Tamarjan, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice.

UPDATE: Perchezitii DNA la IPJ Brasov. Seful Politiei Rutiere Brasov, ridicat de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie de catre un functionar public cu statut special, cu functie de conducere in plan local, potrivit unui comunicat remis redatiei Romania libera.

Seful Politiei Rutiere Brasov, ridicat de procurorii DNA si dus la audieri

Procurorii DNAl-au ridicat, marti, pe seful Politiei Rutiere Brasov si l-au dus la audieri in urma perchezitiilor desfasurate intr-un dosar in care se fac cercetari privind infractiuni de coruptie.

Procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore pe seful Politiei Rutiere Brasov

ProcuroriiDNA au emis un mandat de retinere pentru 24 de ore pe numele sefului Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, suspectat de coruptie. Acesta a fost retinut in urma a cinci ore de audieri,.

Perchezitii DNA la sediul IPJ Brasov, vizat este seful Politiei Rutiere

Procurorii anticoruptie fac, marti, perchezitii la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, intr-un dosar in care seful Serviciului Politiei Rutiere, Claudiu Tamarjan, este suspectat de fapte de coruptie. Astazi dimineata s-au facut perchezitii in biroul sefului Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, a declarat pentru Mediafax Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Perchezitii la Politia Brasov. Potivit unor surse ar fi vizat seful Politiei Rutiere

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie de catre un functionar public cu statut special, cu functie de conducere in plan local.

Perchezitii la Politia Brasov. Este vizat seful Politiei Rutiere

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie de catre un functionar public cu statut special, cu functie de conducere in plan local.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )