Libnet.ro
UNICEF

08:00

Seful PSD, Liviu Dragnea, ameninta, dupa discutiile despre posibila invalidare a mandatului de deputat: Sistemul e speriat de o posibila ascensiune a mea? Pentru ca as taia niste tentacule

România Liberă România Liberă,
Seful PSD, Liviu Dragnea, ameninta, dupa discutiile despre posibila invalidare a mandatului de deputat: Sistemul e speriat de o posibila ascensiune a mea? Pentru ca as taia niste tentacule

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a subliniat, la Antena 3, ca nu isi doreste un conflict politic. Dragnea considera ca potentialul demers de a-i fi blocat accesul in Parlament este nefundamentat. continuă pe România Liberă

Presedintele PSD Liviu Dragnea, declaratii de presa, de la ora 20.00

Presedintele PSD Liviu Dragnea va sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 20. 00, la sediul PSD din Baneasa. Liderul PSD este asteptat sa vorbeasca despre majoritatea parlamentara care se contureaza pentru desemnarea premierului, daca PSD va forta nominalizarea lui Liviu Dragnea in negocierile de la Cotroceni, dar si despre negocierile purtate cu ALDE si UDMR pentru alcatuirea Guvernului.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a intalnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a avut o intalnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, aceasta fiind prima intalnire directa a celor doi politicieni de dupa alegerile parlamentare.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va sustine, joi, o conferinta de presa. Seful social-democratilor a refuzat sa participe la consultarile de la Cotroceni pentru a discuta despre formarea noului Guvern

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, va sustine, joi, la ora 20. 00 o conferinta de presa, dupa ce a refuzat invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a participa, marti, la consultarile de la Palatul Cotroceni, privind structura noului Parlament.

Calin Popescu Tariceanu nu a vorbit cu Liviu Dragnea despre numele viitorului premier: Situatia PSD - ALDE e foarte buna. Varianta finala va trebui sa fie rezultatul unor discutii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, joi, ca urmeaza sa aiba discutii cu seful PSD, Liviu Dragnea, despre formarea Guvernului, dupa ce Biroul Electoral Central va anunta repartizarea mandatelor. Totodata, el a mai afirmat ca, in prezent, nu stie numele viitorului premier.

Traian Basescu, despre strategia lui Liviu Dragnea de dupa alegeri: Face un lucru de tip Stat Islamic. Cred ca s-a inspirat de la Iran (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii X-Press ca PSD va rezista la capitolul imagine, aproximativ un an. intrebat daca in frunte cu.

Presedintele social-democratilor din Germania il felicita pe Liviu Dragnea pentru victoria obtinuta in alegeri

Presedintele Partidului Social-Democrat din Germania, Sigmar Gabriel, l-a felicitat pe seful PSD, Liviu Dragnea, pentru victoria obtinuta la alegerile parlamentare.

Dragnea: Cei care vor sa ignore votul democratic si liber incalca vointa cetatenilor.De la 1 aprilie, studentii vor putea calatori gratuit pe calea ferata

Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa la sediul PSD din Baneasa. Liderul PSD vorbeste despre majoritatea parlamentara care se contureaza pentru desemnarea premierului, daca PSD va forta nominalizarea lui Liviu Dragnea in negocierile de la Cotroceni, dar si despre negocierile purtate cu ALDE si UDMR pentru alcatuirea Guvernului.

Nicolicea, despre invalidarea mandatului lui Dragnea: Articolul in baza caruia a fost condamnat seful PSD nu face referire la frauda electorala

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, duminica, ca articolul in baza caruia a fost condamnat liderul PSD Liviu Dragnea nu face referire la frauda electorala. El a apreciat ca aceia care vorbesc de invalidarea mandatului de deputat al lui Dragnea si sesizarea CCR se fac de ras.

Liviu Dragnea, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Vom merge cu o propunere care sa fie acceptata. Sper ca presedintele sa respecte votul popular

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va merge la consutari cu presedintele Iohannis si ii va prezenta, strict in acest cadru, o propunere pentru functia de premier.

Liviu Dragnea, despre obligativitatea ca parintii sa-si vaccineze copiii: Eu am rezerve. Daca-i obligi, nu mai e drept (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit in conferinta de presa de joi seara, despre problema vaccinarii copiilor. intrebat care este viziunea viitorului guvern PSD fata de obligativitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )