Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu, despre strategia lui Liviu Dragnea de dupa alegeri: Face un lucru de tip Stat Islamic. Cred ca s-a inspirat de la Iran (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre strategia lui Liviu Dragnea de dupa alegeri: Face un lucru de tip Stat Islamic. Cred ca s-a inspirat de la Iran (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii X-Press ca PSD va rezista la capitolul imagine, aproximativ un an. intrebat daca in frunte cu. continuă pe B1

Traian Basescu il ataca pe Liviu Dragnea: Visul lui este fantezist. Cei care nu am castigat alegerile avem obligatia sa ne corelam eforturile pentru a preveni dezastrul ce se prefigureaza prin punerea in aplicare a programului electoral

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca PSD nu poate sustine programul cu care a castigat alegerile parlamentare din 11 decembrie. Totodata, el considera ca seful social-democratilor, Liviu Dragnea, s-a indragostit de propria-i minciuna electorala.

Traian Basescu dezvaluie, in emisiunea X-Press, care va fi strategia PMP in Opozitie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, va discuta, in emisiunea X-Press, moderata de directorul editorial al ziarului Romania Libera, despre strategia pe care o va adopta PMP in Opozitie, in urmatorii patru ani.

Traian Basescu: PMP va vota impotriva validarii mandatului lui Dragnea, asa e pe regulament

Presedintele PMP, Traian Basescu, a anuntat, duminica seara, la B1 Tv, ca partidul pe care il conduce va vota impotriva validarii mandatului de parlamentar al lui Liviu Dragnea, amintind ca in anul 2004 unui senator i-a fost invalidat mandatul desi nu fusese condamnat, ci doar cercetat pentru vot multiplu, potrivit News. ro.

Traian Basescu: Avem obligatia sa facem o opozitie eficienta pentru a preveni dezastrul ce se prefigureaza prin aplicarea programului fantezist al lui Dragnea

Traian Basescu scrie sambata, pe pagina sa de Facebook, ca visul lui Dragnea prefigureaza dezastrul si in mod cert, Romania, cu resursele pe care le are acum, nu poate sustine programul cu care PSD a castigat alegerile. Liderul PMP spune ca noi cei care nu am castigat alegerile dar suntem in Parlament, avem obligatia sa ne corelam eforturile si sa facem o opozitie eficienta pentru a preveni dezastrul ce se prefigureaza prin punerea in aplicare a programului fantezist al lui Dragnea.

Liviu Dragnea si statul de drept

Miercuri seara, cand au fost anuntate rezultatele finale ale alegerilor, presedintele partidului invingator, Liviu Dragnea, a tinut o conferinta de presa. Pentru a demonstra cat de bine sunt socialistii pregatiti sa conduca tara si cat de siguri au fost de victoria lor), a prezentat strategia pentru viitoarea guvernare. Interesanta si consistenta, dar oare de ce mi-a facut uneori impresia dedeja vu?.

Traian Basescu: Visul lui Dragnea prefigureaza dezastrul. Romania, cu resursele pe care le are acum, nu poate sustine programul cu care PSD a castigat alegerile

Presedintele PMP, Traian Basescu, avertizeaza ca Romania cu poate sustine, cu resursele pe care le are in acest moment, programul de guvernare cu care PSD a castigat alegerile. intr-o.

Seful PSD, Liviu Dragnea, ameninta, dupa discutiile despre posibila invalidare a mandatului de deputat: Sistemul e speriat de o posibila ascensiune a mea? Pentru ca as taia niste tentacule

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a subliniat, la Antena 3, ca nu isi doreste un conflict politic. Dragnea considera ca potentialul demers de a-i fi blocat accesul in Parlament este nefundamentat.

Calin Popescu Tariceanu nu a vorbit cu Liviu Dragnea despre numele viitorului premier: Situatia PSD - ALDE e foarte buna. Varianta finala va trebui sa fie rezultatul unor discutii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, joi, ca urmeaza sa aiba discutii cu seful PSD, Liviu Dragnea, despre formarea Guvernului, dupa ce Biroul Electoral Central va anunta repartizarea mandatelor. Totodata, el a mai afirmat ca, in prezent, nu stie numele viitorului premier.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va sustine, joi, o conferinta de presa. Seful social-democratilor a refuzat sa participe la consultarile de la Cotroceni pentru a discuta despre formarea noului Guvern

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, va sustine, joi, la ora 20. 00 o conferinta de presa, dupa ce a refuzat invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a participa, marti, la consultarile de la Palatul Cotroceni, privind structura noului Parlament.

Liviu Dragnea despre mandatul sau de deputat: PNL, USR si PMP se umplu de ridicol. De ce nu dau o lege prin care sa ma evapor?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat situatia noului sau mandat de parlamentar, avand in vedere controversele privind Regulamentul Camerei Deputatilor, afirmand ca opozitia se umple de ridicol prin tentativa de a-l lasa in afara Parlamentului. Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca alegerea unui deputat poate fi invalidata daca exista o condamnare definitiva pentru infractiuni legate de derularea procesului electoral.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )