Libnet.ro
UNICEF

05:45

Seful Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj a fost retinut pentru complicitate la inselaciune

B1 B1,
Seful Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj a fost retinut pentru complicitate la inselaciune

Radu Ciurea, seful Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, a fost retinut, miercuri, pentru complicitate la inselaciune, impreuna cu un psiholog din Deva, relateaza Mediafax. continuă pe B1

Seful Sectiei de Psihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, retinut pentru inselaciune

Seful Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, Radu Ciurea, a fost retinut, astazi, de catre procurorii de pe langa Curtea de Apel Cluj, pentru complicitate la inselaciune, alaturi de un psiholog din Deva, conform surselor de presa.

Cluj: Seful Sectiei de Psihiatrie de la Spitalul Militar, retinut pentru complicitate la ...

Seful Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, Radu Ciurea, a fost retinut, miercuri, de catre procurorii de pe langa Curtea de Apel Cluj, pentru complicitate la inselaciune, alaturi de un psiholog din Deva, transmite Mediafax. Medicul psihiatru Radu Ciurea, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca a fost retinut, alaturi de un psiholog din Deva, de catre procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, pentru complicitate la inselaciune, respectiv inselaciune, dupa .

Cluj: Seful Sectiei de Psihiatrie de la Spitalul Militar, retinut pentru complicitate la inselaciune

Seful Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, Radu Ciurea, a fost retinut, miercuri, de catre procurorii de pe langa Curtea de Apel Cluj, pentru complicitate la inselaciune, alaturi.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )