Libnet.ro
UNICEF

16:00

Seful Sectiei de Psihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, retinut pentru inselaciune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Seful Sectiei de Psihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, retinut pentru inselaciune

Seful Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, Radu Ciurea, a fost retinut, astazi, de catre procurorii de pe langa Curtea de Apel Cluj, pentru complicitate la inselaciune, alaturi de un psiholog din Deva, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Seful Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj a fost retinut pentru complicitate la inselaciune

Radu Ciurea, seful Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, a fost retinut, miercuri, pentru complicitate la inselaciune, impreuna cu un psiholog din Deva, relateaza Mediafax.

Cluj: Seful Sectiei de Psihiatrie de la Spitalul Militar, retinut pentru complicitate la ...

Seful Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, Radu Ciurea, a fost retinut, miercuri, de catre procurorii de pe langa Curtea de Apel Cluj, pentru complicitate la inselaciune, alaturi de un psiholog din Deva, transmite Mediafax. Medicul psihiatru Radu Ciurea, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca a fost retinut, alaturi de un psiholog din Deva, de catre procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, pentru complicitate la inselaciune, respectiv inselaciune, dupa .

Cluj: Seful Sectiei de Psihiatrie de la Spitalul Militar, retinut pentru complicitate la inselaciune

Seful Sectiei de Neuropsihiatrie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, Radu Ciurea, a fost retinut, miercuri, de catre procurorii de pe langa Curtea de Apel Cluj, pentru complicitate la inselaciune, alaturi.

FOTO Exemplu de responsabilitate sociala la Cluj: cinsprezece firme au adoptat spatii verzi din oras

Cinsprezece firme din Cluj-Napoca au adoptat spatii verzi in oras, in cadrul unui program demarat de municipalitate in septembrie 2012. Exemplul a fost luat de inca doua companii care s-au inscris in proiectul care s-a dovedit a fi un succes.

Orasul Cluj-Napoca ar putea fi traversat de un pasaj rutier subteran de 2,7 kilometri: Costurile ar ajunge pana la 492 milioane euro

Primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anuntat, miercuri, in sedinta Comisiei de Urbanism, ca analizeaza posibilitatea construirii unu pasaj rutier subteran de 2,7 kilometri, costurile proiectului fiind.

Primaria Cluj-Napoca vrea sa construiasca un pasaj rutier pe sub centrul orasului

Primaria Cluj-Napoca analizeaza posibilitatea construirii unui pasaj rutier subteran, care sa traverseze municipiul pe o lungime de 2,7 kilometri, pe sub centrul orasului, costurile proiectului fiind cuprinse intre 329 de milioane de euro si 492 de.

Simbolul Clujului, Biserica Sfantul Mihail, va fi restaurat de Universitatea Tehnica din Budapesta

Biserica romano-catolica Sfantul Mihail din Cluj-Napoca, unul din cele mai vechi lacasuri de cult gotice din Transilvania, va fi restaurata dupa un proiect minutios al Universitatii Tehnice din Budapesta, estimat la 11-12 milioane de euro. in urma unei campanii Adevarul privind cel mai reprezentativ obiectiv al Clujului, biserica a avut cele mai multe voturi.

FOTOREPORTAJ Peninsula, oraselul care a trait patru zile langa Cluj

La doi kilometri de Cluj, unde e putea ajunge fie pe jos, fie cu autobuzul, si-a instalat tabara Festivalul Peninsula. Pe Valea Garbaului a avut loc a zecea editie a acestui festival, insa prima la Cluj-Napoca.

Emil Boc da vina pe Guvernul Ponta pentru faptul ca si-a angajat un coleg de partid sef la Primaria Cluj

Prim-vicepresedintele PDL Cluj, Alexandru Coroian, a fost angajat de la finalul lunii iunie la Primaria Cluj-Napoca, prin detasare de la o firma privata. Primarul Emil Boc a explicat ca l-a numit pe colegul de partid sef al unui Compartiment din Primarie pentru ca Guvernul nu-i permite sa organizeze concurs.

Peninsula 2013 Cluj: 60.000 de persoane au participat la festival. Numarul de spectatori a scazut cu 25% fata de anul trecut

Circa 60. 000 de persoane au participat la prima editie a festivalului Peninsula care s-a desfasurat la Cluj-Napoca. La Targu-Mures, locul unde festivalul s-a desfasurat in ultimii 10 ani, in 2012, au participat 79. 000 de persoane . Cum explica organizatorii scaderea numarului de peninsulari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )