Libnet.ro
UNICEF

15:45

Seful suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, pus sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Seful suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, pus sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest a directorului suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, dispunand cercetarea acestuia sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale obtinerea unui contract. continuă pe Ziarul Bursa

Directorul suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, cercetat sub control judiciar

Directorul suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost eliberat din arest, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti CAB),si a fost plasat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale obtinerea unui contract.

Directorul suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, eliberat din arest si cercetat sub control judiciar

Directorul suspendat al RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost eliberat din arest, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, care a dispus cercetarea acestuia sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca.

Gabriel Surdu, directorul suspendat al RA-APPS, scapa de arestul preventiv. Va fi cercetat sub control judiciar

Gabriel Surdu,directorul suspendat al Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), va fi cercetat sub control judiciar, asta dupa ce a fost eliberat din arest preventiv. Procurorii anticoruptie il acuza pe Surdu ca i-ar fi cerut sefului Consiliului Judetean Buzau sa faciliteze firmei sale obtinerea unui contract.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )