Libnet.ro
UNICEF

19:15

Seful Unifarm, trimis in judecata de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Seful Unifarm, trimis in judecata de DNA

Procurorii DNA l-au trimis azi in judecata pe Eugen Adrian Ionel, fostul director general al Unifarm, care este acuzat ca a luat 760 de mii de euro mita la un contract pentru furnizarea de masti de protectie. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul sef Unifarm, trimis in judecata de DNA. Adrian Ionel ar fi cerut un comision de 760.000 de euro

DNA anunta ca l-a trimis in judecata pe Adrian Ionel, fostul director Unifarm fiind acuzat ca a cerut o mita de 760. 000 de euro pentru un contract de furnizare de materiale anti-covid, dar si ca, in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie, a votat pentru numirea sa ca director general al Companiei Nationale Unifarm.

Secureanu, fost manager la Spitalul Malaxa, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Adrian Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Clinic Nicolae Malaxa din Bucuresti a fost trimis in judecata de DNA pentru cinci infractiuni de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

AdrianSecureanu, fostul manager al Spitalului Clinic Nicolae Malaxa, a fost trimis in judecata si pentru abuz in serviciu

Florin Adrian-Secureanu, fostul manager al Spitalului Nicolae Malaxa din Capitala, a fost trimis, astazi, in judecata, de procurorii din cadrul DNA Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie. El va fi judecat pentru abuz in serviciu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )