Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secureanu, fost manager la Spitalul Malaxa, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Hotnews Hotnews,
 Secureanu, fost manager la Spitalul Malaxa, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Adrian Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Clinic Nicolae Malaxa din Bucuresti a fost trimis in judecata de DNA pentru cinci infractiuni de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. continuă pe Hotnews

Secureanu, fost manager la Spitalul Malaxa, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Adrian Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Clinic Nicolae Malaxa din Bucuresti a fost trimis in judecata de DNA pentru cinci infractiuni de abuz in serviciu, relateaza Hotnews.

Fostul manager al Spitalului Nicolae Malaxa, trimis in judecata de DNA

Florin Adrian Secureanu a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru cinci infractiuni de abuz.

AdrianSecureanu, fostul manager al Spitalului Clinic Nicolae Malaxa, a fost trimis in judecata si pentru abuz in serviciu

Florin Adrian-Secureanu, fostul manager al Spitalului Nicolae Malaxa din Capitala, a fost trimis, astazi, in judecata, de procurorii din cadrul DNA Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie. El va fi judecat pentru abuz in serviciu.

IN CADRUL ROMANIAN HEALTHCARE AWARDS Spitalul Judetean Timisoara a fost numit Spitalul Anului

Spitalul Judetean de Urgenta Pius Brinzeu din Timisoara a fost declarat Spitalul anului in Romania, premiu acordat de un juriu international, format din specialisti din 12 tari, in cadrul Romanian Healthcare Awards, prima si cea mai ampla competitie dedicata medicilor, echipelor medicale si spitalelor din tara, a anuntat Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )