Libnet.ro
UNICEF

13:15

Seful Vodafone, cel mai mare grup multinational de telecom: Vom gestiona din Romania si mai multe dintre retelele noastre europene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Vodafone, cel mai mare grup multinational de telecom: Vom gestiona din Romania si mai multe dintre retelele noastre europene

Vodafone Romania, al doilea jucator pe piata locala de telecom si filiala celui mai mare operator multinational de comunicatii la nivel mondial, a lansat in teste serviciile de internet 4G, tara noastra fiind a patra in Europa in care compania. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare MISTER al lumii - descoperit in unicul loc de pe Terra pe care oamenii de stiinta nu il pot explica?

Un grup de oameni de stiinta canadieni au descoperit ruine scufundate intre Yucatan si Cuba, ruine care ar putea fi asociate cu orasul mitic Atlantida, potrivit agentiei de presa cubaneza Prensa Latina.

Cel mai mare MISTER al lumii ar putea fi descoperit. Testele ADN o dovedesc

Dezvaluiri uimitoare au fost facute astazi in Rusia, dupa ce testele ADN facute pe fire de par ce se suspecteaza a fi ale celebrului Yeti releva existenta unui mamifer necunoscut, foarte apropiat de om, scrie Da.

Un fost student de teologie reprezinta Romania la cel mai mare concurs de Miss pentru transsexuali

Un tanar din Romania se pregateste sa reprezinte tara la Miss International Queen 2012, concurs de frumusete pentru transsexuali ce va avea loc in Thailanda. Inedit este faptul ca transexualul roman este.

Un grup de ONG-uri cere libertate mai mare la manifestatii si limitarea interventiilor in ...

Un grup de ONG-uri a elaborat un proiect de modificare a Legii nr. 60/1991 privind adunarile publice, pentru o mai mare libertate a manifestatiilor si limitarea interventiei fortelor de ordine, initiativa fiind dezbatuta marti, la Parlament, cu reprezentanti ai Politiei si Jandarmeriei, potrivit Mediafax. Proiectul de lege a fost inaintat de Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) si Agentia de Monitorizare a Presei - ActiveWatch. La .

Niciun analist nu a prevazut asta. Cel mai puternic stat din Europa, afectat de criza din zona euro

Rata somajului din Germania a inregistrat in octombrie o crestere de doua ori mai mare decat anticipau analistii, intrucat criza din zona euro a afectat cresterea economica si a determinat companiile sa.

VIDEO FOTOGALERIE Nexus 10 si Nexus 4: tableta cu cel mai dens ecran si un nou telefon Google

Google a lansat o noua tableta sub marca Nexus, de aceasta data cu un display de 10 inci si o rezolutie de 2500x1600 pixeli, cea mai mare din lume pentru o tableta in acest moment, si un nou telefon care ruleaza noul Android 4. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

Angajati ai UBS, cea mai mare banca elvetiana, au aflat de concedierile in masa abia dupa ce cartelele lor de acces in cladire nu mai functionau

Angajatii bancii UBS, cea mai mare din Elvetia, au aflat ca au fost concediat in conditii uluitoare: angajatii de la sucursala din Londra au descoperit acest lucru dupa ce au vazut ca nu le mai functioneaza.

Cea mai mare banca ramane pe pierdere. Vezi rezultatele BCR pentru T3

BCR, cea mai mare banca din Romania in functie de active, a inregistrat in trimestrul al treilea al anului o pierdere neta de 212,5 milioane lei, in scadere cu 11,3% fata de perioada aprilie-iunie, pe fondul cresterii provizoanelor de risc aferente.

Banca Transilvania, profit cu 30% mai mare, la noua luni

Profitul net al Bancii Transilvania BT) este mai mare cu 30% - de 265,43 milioane lei - la finalul lunii septembrie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va disponibiliza 10.000 de angajati la nivel mondial

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, va desfiinta aproximativ 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, scrie Bloomberg. Decizia vine ca urmare a restrangerii activitatilor de trading, multe dintre concedieri.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )