Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seismologii, anunt de ultima ora despre cutremurul de luni seara

Antena3 Antena3,
Seismologii, anunt de ultima ora despre cutremurul de luni seara

Seismologii de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului au revizuit, luni seara, intensitatea cutremurului inregistrat luni seara in judetul Buzau, la 3,6 grade pe scara Richter. continuă pe Antena3

Simona Halep, anunt de ultima ora despre participarea la US Open! Ce raspuns a dat imediat dupa finala castigata la Praga

Simona Halep a castigat al 21-lea titlu WTA al carierei, la Praga, dupa 6-2, 7-5 in finala cu Elise Mertens. A fost un succes care cu siguranta face minuni pentru moralul jucatoarei din Romania. Iar fanii asteapta acum decizia legata de participarea la US Open 2020. Simona a promis ca va da un raspuns dupa .

Nelu Tataru, anunt de ULTIMA ORA despre scoala. Cine trebuie sa poarte masca si la ore

Ministru Sanatatii si alti membrii ai Guvernului pregatesc setul de masuri de preventie necesar pentru protejarea elevilor, odata cu inceperea anului scolar, din 14 septembrie. Conform declaratiilor de ultima ora ale lui Nelu Tataru, documentul urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare, dupa consultarea cu premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis.

Elena Chiriac de la Ferma, desfigurata in bataie de 5 fete! Informatii de ultima ora despre agresiunea suferita

Elena Chiriac, fiica jurnalistului Romeo Chiriac, s-a inscris la ultima editie Ferma, emisiunea difuzata de Pro TV, unde se anunta a fi o concurenta redutabila. Practicanta de taekwoando, tanara a trecut printr-o adevarata drama, in urma cu 5 ani, cand a fost batuta crunt. Elena Chiriac de la Ferma, campioana nationala la taekwoando, a fost .

Lista actualizata a statelor cu risc epidemiologic ridicat. Anunt de ultima ora despre Spania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat luni Hotararea numarul 42, prin care a fost aprobata si lista actualizata a statelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se aplica masura carantinei in cazul cetatenilor care sosesc in Romania din aceste state.

Ultima ora. Medicul Virgil Musta, adevarul despre conditiile in care se vor redeschide scolile. Ce trebuie sa stie toti parintii

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara, dezvaluie ce trebuie sa faca parintii si copiii inainte de inceperea scolii. Pentru ca a ramas mai putin de o luna pana la reinceperea cursurilor, medicul aflat in prima linie in lupta cu COVID-19 le transmite cetatenilor un mesaj prin care ii indruma cum sa .

Liviu Dragnea incearca sa scape de inchisoare! Ce fac avocatii lui. Informatii de ultima ora

Liviu Dragnea s-a saturat de viata privata de libertate, iar avocatii lui fac tot posibilul sa-l scoata din inchisoare. Ce detalii au iesit in prim-plan despre posibila viitoare eliberare a fostului sef al PSD? Avocatii lui Dragnea fac tot posibilul sa-l scoata din inchisoare Liviu Dragnea incearca din rasputeri nu doar sa-si limiteze sederea in .

R. Trump, de urgenta la spital! Are probleme grave, informatii de ultima ora!

Presedintele SUA, Donald Trump, trece prin momente dificile, dupa ce fratele sau mai mic a fost dus de urgenta la spital. inca nu au fost facute decaratii publice legate de starea sa de sanatate sau despre afectiunea de care sufera, insa este cunoscut faptul ca Robert Trump a mai fost internat. Fratele presedintelui SUA, Donald .

Simona Halep, decizie de ultima ora. De ce nu va participa la US Open!

Simona Halep nu va participa anul acesta la US Open 2020. Numarul 2 mondial a anuntat oficial ca nu va face parte din turneul Grand Slam care se va tine la New York. Care este motivul? Simona Halep nu va participa la US Open Campioana noastra a cantarit situatia speciala in care este pusa si .

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora. Ce mutare a facut azi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o mutare care ar putea, sau nu, sa le dea sah mat PSD-istilor. Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea care stabileste ca Legislativul decide data alegerilor parlamentare, iar nu Guvernul. Care sunt argumentele lui Iohannis, aflati in cele ce urmeaza. Klaus Iohannis, sah la PSD Astazi, presedintele .

ULTIMA ORA: s-a prelungit starea de alerta. Cand scapa romanii de restrictii si masti

Incepand cu 16 august, starea de alerta se prelungeste pe teritoriul Romanie, potrivit deciziei CNSU. Starea de alerta se prelungeste. Cand vor scapa romanii de restrictii Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat vineri, o hotarare prin care propune prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul national, pentru o perioada de 30 de zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )