Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un jurnalist al New York Times acuza administratia Obama ca este cel mai mare dusman al libertatii presei

Adevărul Adevărul,
Un jurnalist al New York Times acuza administratia Obama ca este cel mai mare dusman al libertatii presei

James Risen, jurnalist al New York Times, reprezentant al mediei care s-a ocupat indeaproape de activitatea administratiei de la Casa Alba a criticat dur modul in care au ales sa comporte si sa actioneze oficialii americani incepand cu 2008, informeaza site-ul Poynter. continuă pe Adevărul

NSA a accesat retelele companiei chineze de telecomunicatii Huawei - The New York Times

Agentia americana pentru Securitatea Nationala a accesat retelele grupului chinez de telecomunicatii Huawei, in scopuri de spionaj, in contextul in care activitatile companiei erau considerate de mult timp amenintari la adresa securitatii Statelor Unite, scrie ziarul The New York Times, citat de Mediafax.

Muzeul dedicat atentatelor din 11 septembrie 2001 va fi deschis in mai, la New York

Muzeul dedicat atentatelor din 11 septembrie 2001, de la New York, Washington si Pennsylvania, va fi deschis publicului pe 21 mai, in acest oras american, pe locul fostului World Trade Center, informeaza AFP,.

Obama pregateste o lege pentru a opri colectarea datelor telefonice.

Administratia presedintelui Barack Obama pregateste un plan legislativ pentru a pune capat colectarii masive si controversate de date telefonice de catre Agentia Nationala pentru Securitate NSA), scrie presa americana luni, relateaza AFP, citata de Mediafax. Potrivit acestui plan NSA va inceta colectarea sistematica de date despre obiceiurile telefonice ale americanilor, scrie The New York Times NYT) pe site, citand oficiali din cadrul administratiei sub protectia .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )