Libnet.ro
UNICEF

22:30

Selfie-urile, permise pentru prima data de familia regala la botezul printesei Charlotte (FOTO)

B1 B1,
Selfie-urile, permise pentru prima data de familia regala la botezul printesei Charlotte (FOTO)

Familia regala si-a botezat mezina intr-o ceremonie la care au fost prezenti 21 de invitati oficiali, dar si membri ai familiei. La biserica, Kate a purtat o tinua ivoire si a impins caruciorul in care se afl. continuă pe B1

Facebook are un nou logo. Sigla companiei, schimbata pentru prima data din 2005 (FOTO)

Facebook a schimbat logo-ul companiei pentru prima data din 2005, modificarea putand fi observata doar la numele complet al retelei de socializare. Sigla companiei este printre cele mai cunoscute din lume, insa.

Caru' cu Vedete: Alex Velea a dezvaluit cand se va insura cu Antonia: Lumea ne tot intreaba asta; Dana Rogoz, pentru prima data in costum de baie in acest an. A primit numai complimente; Mihai Bendeac: La 32 de ani, am aflat ce e iubirea

Topless in V Magazine - Miley Cyrus, uimeste din nou!Vedeta uimeste din nou, in cel mai nou pictorial pe care l-a realizat pentru revista V Magazine. Top 10 cele mai spectaculoase cereri in casatorie ale vedetelor. Un moment cu adevarat emotionant din parcursul oricarei relatii, cererea.

DESCOPERIREA facuta de sonda spatiala Rosetta: Este pentru PRIMA DATA cand avem aceste date

Sonda spatiala europeana Rosetta a descoperit fenomenul care explica modul in care se formeaza coama cometei 67P/ Ciuriumov-Gherasimenko, supranumita Ciuri, informeaza site-ul publicatiei franceze Le Monde,.

De pe vremea cand nu existau selfie-urile: omul care ne-a dat fotografia

Fotografia este una dintre artele care, fara indoiala, a schimbat lumea si modul in care o percepem. Chiar daca sensul i-a fost alterat de obsesia pentru selfie-uri si fotografii cu mancare, baza ei ramane la fel de fascinanta. Termenul de fotografie provine din limba greaca si tradus literalmente inseamna a picta cu lumina. Acest fenomen de [] De pe vremea cand nu existau selfie-urile: omul care ne-a dat fotografia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO: Selfie-urile MORTII. Povestile iNFIORATOARE ale unor fotografii facute chiar inainte ca protagonistii sa MOARA

Selfie-urile au devenit o adevarata moda, raspandita la nivel mondial, iar unele persoane par de-a dreptul obsedate de acest mod de realizare a fotografiilor cu telefonul mobil.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )