Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatorul PSD Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor, in locul lui Ioan Rus - surse guvernamentale

Hotnews Hotnews,
 Senatorul PSD Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor, in locul lui Ioan Rus - surse guvernamentale

Senatorul PSD Mihai Fifor, presedintele Comisiei pentru transporturi si energie din Camera superioara a Legislativului, a fost propus de premierul Victor Ponta sa ocupe functia de ministru al Transporturilor, in locul demisionarului Ioan Rus, anunta Agerpres, citand surse guvernamentale. Potrivit acestora, nominalizarea a fost transmisa inca de vineri presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Surse: Senatorul PSD Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor

Senatorul PSD Mihai Fifor, presedintele Comisiei pentru transporturi si energie din Camera superioara a Legislativului, a fost propus de premierul Victor Ponta sa ocupe functia de ministru al Transporturilor, in locul demisionarului Ioan Rus, au declarat surse guvernamentale pentru agentiile de presa locale.

SURSE: Senatorul PSD Mihai Fifor ar putea fi propus ministru al Transporturilor

Presedintele Comisiei pentru Transporturi si Energie, senatorul PSD Mihai Fifor, ar putea fi propus de catre premier pentru postul de ministru al Transporturilor, spun surse guvernamentale citate de Mediafax. Fifor l-a.

Senatorul PSD Mihai Fifor ar putea fi propus ministru al Transporturilor - surse

Senatorul PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, ar putea fi nominalizat de catre premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor, au declarat pentru agentia Mediafax surse guvernamentale.

Ce functii si ce avere are Mihai-Viorel Fifor, propus ministru al Transporturilor de Victor Ponta

Mihai-Viorel Fifor, propus ministru al Transporturilor, are 45 de ani, este senator de Dolj, presedintele Comisiei pentru transporturi si energie si conduce PSD Craiova din 2010. in martie 2014, Fifor a fost ales.

Ce functii si ce avere are Mihai-Viorel Fifor, propus ministru al Transporturilor

Mihai-Viorel Fifor, propus ministru al Transporturilor, are 45 de ani, este senator de Dolj, presedintele Comisiei pentru transporturi si energie si conduce PSD Craiova din 2010. in martie 2014, Fifor a fost ales.

Ultima decizie a lui Ponta in Guvern: L-a propus pe Mihai Fifor ca ministru al Transporturilor

Inainte sa se autosuspende din functie, Victor Ponta a trimis la Palatul Cotroceni propunerea de numire a lui Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor. Senatorul PSD Mihai Fifor urmeaza sa.

Mihai Fifor, propus pentru Ministerul Transporturilor, in locul lui Ioan Rus. Propunerea va fi semnata de Victor Ponta

Senatorul Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, va fi noul ministru al Transporturilor, sustin surse guvernamentale. Propunerea va fi semnata chiar de Victor Ponta, in atributiile.

SURSE. Ponta a trimis la Cotroceni nominalizarea lui Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

Cine ar putea veni in locul lui Ioan Rus la Ministerul Transporturilor

Senatorul PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, ar putea fi nominaliat de catre premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor, au declarat agentiei Mediafax surse guvernamentale.

Victor Ponta il vrea pe Mihai Fifor ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2659 seconds )