Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cine ar putea veni in locul lui Ioan Rus la Ministerul Transporturilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine ar putea veni in locul lui Ioan Rus la Ministerul Transporturilor

Senatorul PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, ar putea fi nominaliat de catre premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor, au declarat agentiei Mediafax surse guvernamentale. continuă pe Wall-Street Ro

Dosar de politician: Tara fara autostrazi si ministru la Transporturi - Baronul Marian Oprisan va impune un locotenent acultator in locul lui Ioan Rus (VIDEO)

Dosar de politician prezinta pe secretarul de de stat in ministerul Transporturilor, Iulian Matache, care este locotenentul fidel al baronul Marian Oprisan. Dupa ce Ioan Rus a plecat de la conducerea ministerulu.

Mihai Fifor, propus pentru Ministerul Transporturilor, in locul lui Ioan Rus. Propunerea va fi semnata de Victor Ponta

Senatorul Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, va fi noul ministru al Transporturilor, sustin surse guvernamentale. Propunerea va fi semnata chiar de Victor Ponta, in atributiile.

VIDEO Angel Tilvar, ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de peste hotare: Legea votului prin corespondenta va fi adoptata in toamna/ Ce spune despre declaratiile lui Ioan Rus despre neveste curve si copii golani

Proiectul votului prin corespondenta va fi adoptat in sesiunea din toamna, afirma ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de peste hotare, Angel Tilvar, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Potrivit acestuia, proiectul n-a fost inca adoptat din cauza ca au trebuit votat mai intai cadrul general: legea partidelor, legea finantarii partidelor, alegerile locale si generale. Pe de alta parte, Tilvar mai spune ca a condamnat declaratiile fostului ministru Ioan Rus, mai ales ca s-a referit la o categorie de romani cu care ministrul intra des in contact. Vezi in text interviul in varianta integrala, plus: Ce spune ministrul Tilvar despre situatia romanilor din Ucraina, Moldova si Serbia .

Telefoanele Xiaomi ar putea veni fara incarcator dintr-un motiv ciudat

Ne-am obisnuit ca atunci cand desfacem cutia unui smartphone nou, oricat de ieftin sau scump ar fi, sa gasim un incarcator micro USB pentru acesta acolo. Chinezii de la Xiaomi se gandesc serios sa nu mai includa aceste accesorii in cutie. Vestea vine chiar de la CEO-ul companiei, Lei Jun, care a spus ca urmatorul [] Telefoanele Xiaomi ar putea veni fara incarcator dintr-un motiv ciudat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mihai Fifor, senator PSD, ar putea fi noul ministru al Transporturilor

Mihai Fifor, senator PSD si presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, ar putea fi noul minustru al Transporturilor in locul demisionarului Ioan Rus dupa declaratiile referitoare la romanii din strainatate.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )