Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta il vrea pe Mihai Fifor ministru al Transporturilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta il vrea pe Mihai Fifor ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse guvernamentale. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este Mihai-Viorel Fifor, senatorul propus de premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse guvernamentale citate de Mediafax.

SURSE. Ponta a trimis la Cotroceni nominalizarea lui Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

Ultima decizie a lui Ponta in Guvern: L-a propus pe Mihai Fifor ca ministru al Transporturilor

Inainte sa se autosuspende din functie, Victor Ponta a trimis la Palatul Cotroceni propunerea de numire a lui Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor. Senatorul PSD Mihai Fifor urmeaza sa.

Senatorul PSD Mihai Fifor ar putea fi propus ministru al Transporturilor - surse

Senatorul PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, ar putea fi nominalizat de catre premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor, au declarat pentru agentia Mediafax surse guvernamentale.

Imagini in exclusivitate din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta in Turcia

Mihai Gadea a prezentat, in exclusivitate la Sinteza Zilei, imagini din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta la o clinica din Turcia. Iata.

Victor Ponta si-a modificat declaratia de avere: Premierul si-a donat casa din judetul Gorj

Premierul Victor Ponta si-a modificat declarattia de avere in data de 15 iunie. in actuala declaratie de avere nu mai pare casa de vacanta de la Baia de fier, judetul Gorj, aceasta fiind instrainata.

Victor Ponta isi reia activitatea in 28 de zile. Premierul ii va cere presedintelui Iohannis ca Gabriel Oprea sa ii preia atributiile

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat.

Modificari substantiale in declaratia de avere a lui Victor Ponta, la doar cateva zile de la chemarea sa la DNA

Premierul Victor Ponta si-a trecut, in premiera, vila de la Cornu pe care o detine impreuna cu sotia sa, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, si a donat casa de vacanta din Baia de Fier, judetul Gorj. Modificarile facute de premier vin doar la zece zile de la punerea sa sub invinuire de catre DNA.

Senatorul PSD Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor, in locul lui Ioan Rus - surse guvernamentale

Senatorul PSD Mihai Fifor, presedintele Comisiei pentru transporturi si energie din Camera superioara a Legislativului, a fost propus de premierul Victor Ponta sa ocupe functia de ministru al Transporturilor, in locul demisionarului Ioan Rus, anunta Agerpres, citand surse guvernamentale. Potrivit acestora, nominalizarea a fost transmisa inca de vineri presedintelui Klaus Iohannis.

Surse: Senatorul PSD Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor

Senatorul PSD Mihai Fifor, presedintele Comisiei pentru transporturi si energie din Camera superioara a Legislativului, a fost propus de premierul Victor Ponta sa ocupe functia de ministru al Transporturilor, in locul demisionarului Ioan Rus, au declarat surse guvernamentale pentru agentiile de presa locale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )