Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sentinta dupa doi ani, in dosarul lui Ionut Anghel, copilul omorat de caini. Cine sunt vinovatii

România Liberă România Liberă,
Sentinta dupa doi ani, in dosarul lui Ionut Anghel, copilul omorat de caini. Cine sunt vinovatii

Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 al Capitalei au decis, vineri, sa acorde familiei lui Ionut Anghel daune morale in valoare de 2,4 milioane de euro si sa-l condamne pe proprietarul trerenului la trei ani de inchisoare cu suspendare. continuă pe România Liberă

Magistratii se pronunta, vineri, in dosarul lui Ionut Anghel, copilul omorat de caini

Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 se pronunta, vineri, in dosarul dosarul privind moartea lui Ionut Anghel, baiatul care a fost sfasiat de caini, in urma cu doi ani, in apropierea Parcului Tei, din Capitala, informeaza B1 Tv.

Magistratii analizeaza, vineri, dosarul privind moartea lui Ionut Anghel, baiatul sfasiat de caini

Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 analizeaza, vineri, dosarul dosarul privind moartea lui Ionut Anghel, baiatul care a fost sfasiat de caini, in urma cu doi ani, in apropierea Parcului Tei, din Capitala.

Decizie in cazul lui Ionut Anghel, baiatul sfasiat de caini acum doi ani: Magistratii hotarasc vineri cine este vinovatul (VIDEO)

Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 decid vineri daca proprietarul locului unde Ionut Anghel a fost sfasiat de caini se face sau nu vinovat. Judecatorii vor hotari si care este partea de implicare a.

Cazul Ionut Anghel. Judecatoria Sectorului 2, asteptata sa decida cine sunt vinovatii pentru moartea copilului ucis de caini

La un an de la trimiterea dosarului in judecata, magistratii Judecatoriei Sectorului 2 sunt asteptati sa decida, astazi, daca proprietarul locului din Parcul Tei unde, in 2013, Ionut Anghel, de 4 ani, a fost sfasiat de caini, este vinovat de moartea copilului.

Magistratii au stabilit vinovatii in cazul lui Ionut Anghel. Ce spun tatal si avocatul familiei

Tatal lui Ionut Anghel spune ca a fost un proces dificil, dar e bine ca magistratii au stabilit vinovatii. El sustine insa ca nu se va opri aici si ca spera ca oamenii sa fie solidari cu familia lor.

Parcul Drumul Taberei a fost redeschis dupa circa doi ani de lucrari

Dupa circa doi ani de lucrari, Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei a fost redeschis. Astazi, reprezentantii primariei de sector au anuntat ca zona verde, modernizata si reabilitata, va fi redeschisa pentru cei care vor sa se plimbe si sa se relaxeze aici.

Romania si Polonia vor continua sa devanseze alte economii europene in urmatorii doi ani

Toate statele membre UE vor inregistra o crestere economica in acest an, o premiera dupa criza financiara, insa Polonia si Romania vor continua sa devanseze alte economii europene in urmatorii doi ani, estimeaza Banca Mondiala.

Ce a declarat tatal lui Ionut Anghel, dupa sentinta data de magistrati

Tatal lui Ionut Angel, Valentin Anghel, a declarat, vineri, intr-o interventie telefonica, la B1 tv, dupa ce instanta a decis acordarea unor daune morale de peste doua milioane de euro, ca se astepta la o astfel de decizie.

Verdict in cazul lui Ionut Anghel: Proprietarul terenului, 3 ani de inchisoare cu suspendare, iar familia va primi despagubiri de 2,4 milioane de euro (VIDEO)

Judecatorii Sectorului 2 au dat verdictul in cazul copilului sfasiat de caini, astfel ca proprietarul terenului a primit 3 ani de inchisoare cu suspendare, iar familia va primi daune morale de 2,4 milioane de.

Desi era proiectat sa reziste cel putin 5 ani fara modificari, Codul Fiscal si cel de procedura vor fi schimbate in urmatorii doi ani

In mod cert vor fi modificari ale Codului fiscal. De fapt , vom vedea modificari in 4 zone: legslatia interna - Codul fiscal si cel de procedura, dupa care vor fi modificari in privinta conventiilor bilaterale pentru evitarea dublei conventii si privind preturile de transfer. In aceste 4 domenii vom vedea schimbari. In privinta Codului Fiscal, schimbarile vor fi in zona impozitului pe profit si a celui cu retinere la sursa. In unul-doi ani vom avea o schimbare majora in zona de impozitare, la modul in care se calculeaza dobanzile, la modul de impunere a redeventelor si a proprietatii intelectuale. Dar nu sunt modificari care nu izvorasc din necesitati practice interne, cum sunt cele la care se lucreaza in actuala varianta a Codului Fiscal, ci impuse de legislatia europeana, a explicat vineri Dan Badin partener coordonator servicii fiscale si juridice la Deloitte Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )