Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sentinte de peste o suta de ani de inchisoare pentru crima de la Meris

Adevărul Adevărul,
Sentinte de peste o suta de ani de inchisoare pentru crima de la Meris

Sentinte de peste o suta de ani de inchisoare pentru cei patru autori ai crimei din Meris. Tribunalul Gorj a dat, astazi, sentinta in cazul oribilei crime, in urma careia un distribuitor de droguri si prietena acestuia au fost ucisi si incendiati. continuă pe Adevărul

Doctorii britanici risca cinci ani de inchisoare pentru neglijarea pacientilor

In Marea Britanie, doctorii si asistentele care isi neglijeaza pacientii ar putea primi cinci ani de inchisoare potrivit noilor propuneri guvernamentale anuntate sambata, in urma scandalului dintr-un spital in care au murit sute de pacienti din cauza neglijentei personalului medical.

Cluj: Fosta contabila a ADR Nord-Vest, condamnata la 8 ani de inchisoare pentru o frauda de 2,7 milioane de euro

Curtea de Apel Cluj a decis luni sa o condamne la 8 ani de inchisoare pe fosta contabila a Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest Cosmina Druta, pentru o frauda de 2,7 milioane de euro comisa la institutia.

Conducerea CFR: Trenurile vor circula cu 160 de kilometri pe ora, peste 10 ani

Trenurile vor circula cu 160 de kilometri pe ora, peste 10 ani, sustine conducerea CFR. Mai mult, liniile de cale ferata din Gara de Nord vor deveni subterane. Pentru toate acestea, este nevoie de 1,5 miliarde euro,.

Dragomir: Nu stiu daca peste cinci ani va mai fi Piturca, pentru ca nu mai sunt in acvariu

Dumitru Dragomir a declarat marti seara ca din echipa Romaniei au lipsit jucatori cu experienta, aratand cu degetul neselectionarea lui Adrian Mutu. El spune ca din spate nu mai vine nimeni in sport si afirma ca nu mai inoata alaturi de pestii mari pentru a sti ce va fi in urmatorul timp in fotbal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )