Libnet.ro
UNICEF

09:15

Serban Nicolae: Nu trebuia nicio OUG pe legile Justitiei

Antena3 Antena3,
Serban Nicolae: Nu trebuia nicio OUG pe legile Justitiei

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, ca nu trebuia sa existe nicio ordonanta de urgenta dupa adoptarea legilor Justitiei, mentionand, insa, ca se pronunta in privinta OUG 7/2019 dupa ce va. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu renuntam la OUG pe legile justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, inainte de o intalnire cu o parte a reprezentantilor asociatiilor de magistrati si ai CSM, ca Guvernul nu va renunta la ordonanta de urgenta 7/2019 care modifica legile justitiei.

Plenul CSM va decide luni ce demersuri va lua n legatura cu OUG pe legile justitiei

Consiliului Superior al Magistraturii anunta ca va dezbate luni, in plen, la ora 10. 00, efectele adoptarii OUG nr. 7/2019, din perspectiva demersurilor necesare a fi intreprinse.

Viorica Dancila: NU renuntam la OUG pe LEGILE JUSTITIEI. NU renuntam la lucrurile bune (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca, in pofida protestelor romanilor, Guvernul nu renunta la OUG 7 pe Legile Justitiei. Premierul a anuntat, inaintea intalniriicu reprezentantii din justitie de.

Noi proteste fata de OUG nr. 7 pe legile justitiei. Parchetul Capitalei isi suspenda activitatea!

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au decis miercuri sa isi suspende activitatea pana la data de 8 martie, in semn de protest fata de adoptarea OUG 7 pe legile Justitiei. Adunarea.

CU PRIVIRE LA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, impotriva ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

Victor Ponta: O justitie care sta sub un ministru al Justitiei va comite abuzuri, va judeca stramb si ii va indeparta pe oamenii corecti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca sunt justificate protestele fata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care sunt modificate legile justitiei. intr-o conferinta de presa, sustinuta.

Nicolae Bacalbasa: OUG privind legile justitiei, o masura justa. Protestele, agresiune impotriva legalitatii in aceasta tara

Ordonansta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei este o masura justa, a spus, la RFI, deputatul PSD Nicolae Bacalbasa. Social-democratul calfica noile proteste de strada ilegale si regreta ca organele statului nu aplica legea.

Augustin Lazar i cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru OUG care modifica legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei.

EUROPARLAMENTARUL DANIEL BUDA: Solicit coalitiei de guvernare sa abroge OUG 7 privind legile justitiei

Presedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca cere public coalitiei de guvernare sa abroge de indata OUG 7 referitoare la legile justitiei.

Seful DNA: Directia Anticoruptie este cea mai afectata institutie de OUG care modifica legile justitiei / Sunt n pericol dosare

Directia Nationala Anticoruptie este cea mai afectata institutie de Ordonanta de Urgenta care a modificat din nou legile Justitiei, in conditiile in care doua sectii importante raman fara conducere pentru ca nu mai sunt permise delegarile pe functii, astfel ca nu va mai avea cine sa verifice rechizitoriile si vor fi afectate unele dosare, a declarat, miercuri, procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )