Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serena Williams este jucatoarea cu cel mai rapid serviciu in 2015. Mingea ei a zburat cu peste 200 de km/ora

Adevărul Adevărul,
Serena Williams este jucatoarea cu cel mai rapid serviciu in 2015. Mingea ei a zburat cu peste 200 de km/ora

Americanca Serena Williams este nu doar numarul 1 WTA, ci si jucatoarea cu cel mai rapid serviciu in acest an calendaristic. continuă pe Adevărul

Serena Williams are cel mai rapid serviciu din acest an

Lidera mondiala Serena Williams a reusit sa serveasca in acest an cu peste 200 km/h si conduce intr-o ierarhie a celor mai puternice servicii data publicitatii de WTA.

Apple Music este cel mai nou serviciu de streaming pe care nu veti vrea sa dati bani

In incercarea de a reinventa Beats Music, cei de la Apple au anuntat in urma cu cateva ore propriul lor serviciu de streaming intitulat Apple Music. Sa incepem cu cea mai importanta parte, pretul. Daca nu din alt motiv, pentru simplul fapt ca reprezinta o conditie eliminatorie, trebuie sa aveti in vedere ca Apple Music [] Apple Music este cel mai nou serviciu de streaming pe care nu veti vrea sa dati bani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Serena Williams, un nou record in 2015: Serviciu cu o viteza de 206 km/h la turneul de la Indian Wells (VIDEO)

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 mondial, a atins un nou record pentru actualul sezon, reusind sa trimita o minge de servciu cu o viteza de 206 kilometri pe ora, la turneul de la Indian.

Serena Williams, numarul unu WTA, a castigat turneul de la Roland Garros

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul unu WTA, a castigat, sambata, pentru a treia oara in cariera turneul de la Roland Garros, obtinand astfel al 20-lea sau trofeu la un Grand Slam la.

Serena Williams a castigat turneul de la Roland Garros

Serena Williams a castigat turneul Roland Garros pentru a treia oara in cariera, transmite Mediafax. Numarul 1 WTA a obtinut astfel al 20-lea trofeu de Grand Slam. Jucatoarea americana a invins-o pe Lucie.

Serena Williams cucereste al 20-lea titlu de Mare Slem

Jucatoarea Serena Williams a castigat, sambata, turneul de la Roland Garros dupa o finala de trei seturi cu cehoaica Lucie Safarova.

Roland Garros: Serena Williams, campioana la Paris! Serena a atins cifra magica: 20 de Grand Slamuri

Serena Williams a castigat editia 2015 a Roland Garrosuui dupa o superfinala cu sportiva ceha Lucie Safarova, scor 6-3, 6-7, 6-2.

Serena Williams, campioana la Roland Garros 2015. Liderul WTA atinge o noua borna!

Serena Williams, cap de serie numarul 1, a castigat turneul de la Roland Garros, pentru a treia oara in cariera sa. Liderul WTA a invins-o in finala pe cehoaica Lucie Safarova, a 13-a favorita.

Roland Garros: Serena Williams a castigat pentru a treia oara turneul parizian

Serena Williams numarul unu mondial) si-a respectat statutul de favorita si a castigat finala disputata cu Lucie Safarova cap de serie numarul 13), performanta in urma careia si-a trecut in palmares al treilea Roland Garros castigat si titlul de Grand Slam cu numarul 20.

Finala turneului feminin de la Roland Garros, azi, ora 16.00 - in direct la Eurosport. Serena Williams a fost facuta patetica de o alta jucatoare din circuit

Americanca Serena Williams si cehoaica Lucie Safarova isi vor disputa azi finala turneului de la Roland Garros, partida urmand sa inceapa la ora 16. 00 - in direct la Eurosport.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )