Libnet.ro
UNICEF

18:45

Finala turneului feminin de la Roland Garros, azi, ora 16.00 - in direct la Eurosport. Serena Williams a fost facuta patetica de o alta jucatoare din circuit

Adevărul Adevărul,
Finala turneului feminin de la Roland Garros, azi, ora 16.00 - in direct la Eurosport. Serena Williams a fost facuta patetica de o alta jucatoare din circuit

Americanca Serena Williams si cehoaica Lucie Safarova isi vor disputa azi finala turneului de la Roland Garros, partida urmand sa inceapa la ora 16. 00 - in direct la Eurosport. continuă pe Adevărul

Serena Williams merge in finala de la Roland Garros dupa un meci bizar

Serena Williams a fost la un pas sa fie eliminata de la Roland Garros de elvetiancaTimea Bacsinszky.

Serena Williams s-a calificat in finala de la Roland Garros

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, s-a calificat in finala la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-0, pe Timea Bacsinszky Elvetia), cap de serie numarul 23 si locul 24 WTA, in semifinalele competitiei.

Novak Djokovic s-a calificat in finala de la Roland Garros

Novak Djokovic cap de serie numarul unu) s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in cinci seturi pe Andy Murray favorit trei). Nole a avut nevoie de 4 ore si 9 minute pentru a trece de scotian, intr-o semifinala care a inceput vineri a fost amanata din cauza unei furtuni si a intunericului). Va fi a treia finala din cariera sarbului pe zgura de la Paris le-a pierdut pe celelalte doua in fata lui Rafa Nadal: in 2012 si 2014).

Horia Tecau, eliminat in semifinalele turneului de dublu de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 5, a ratat, joi, calificarea in finala probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza.

Furtuna a intrerupt meciul Djokovici - Murray, de la Roland Garros, in setul patru. Partida se va relua azi

Elvetianul Stanislas Wawrinka nu stie cu cine va juca finala turneului de la Roland Garros, deoarece a doua semifinala a fost intrerupta aseara din cauza vremii.

Serena Williams, in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe elvetianca Timea Bacsinszky

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in semifinale, in trei seturi,.

LIVE Roland Garros: Horia Tecau joaca pentru un loc in finala la dublu (13:30)

Horia Tecau si Jean Julien Rojer evolueaza, joi dupa-amiaza, pentru un loc in finala turneului de dublu de la Roland Garros.

Roland Garros 2015. Stan Wawrinka este primul finalist al turneului parizian

Elvetianul Stan Wawrinka, numarul noua mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in semifinale pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, numarul 15 ATP, in patru seturi, cu 6-3, 6-7 1/7), 7-6 7/3), 6-4.

Roland Garros 2015. Cehoaica Safarova va juca si finala feminina de dublu

Cehoaica Lucie Safarova s-a calificat si in finala feminina de dublu la Roland Garros, dupa ce isi asigurase joi prezenta in finala de simplu a celui turneului de Mare Slem.

Stan Wawrinka, primul finalist la Roland Garros

Elvetianul Stan Wawrinka s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Roland Garros dupa o victorie in patru seturi obtinuta in fata lui Jo-Wilfried Tsonga.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )