Libnet.ro
UNICEF

11:00

Serena Williams si John Isner, in finala Cupei Hopman! Meci dramatic castigat de liderul mondial

Adevărul Adevărul,
Serena Williams si John Isner, in finala Cupei Hopman! Meci dramatic castigat de liderul mondial

Daca Simona Halep isi face mana in China, primele doua jucatoare ale lumii, Serena Williams si Maria Sarapova, au ales Australia ca start al noului sezon. continuă pe Adevărul

SUA s-a calificat in finala Cupei Hopman, cu Williams si Isner la fileu

Serena Williams 1 WTA) si John Isner 18 ATP), reprezentantii SUA in cadrul Cupei Hopman, s-au calificat in finala competitiei, dupa ce au invins in ultimul meci al grupei A reprezentativa Cehiei, scor 3-0.

Cupa Hopman: Serena Williams a fost invinsa de Eugenie Bouchard

Serena Williams, locul 1 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-2, 6-1, de sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 6 WTA, intr-un meci care a durat 50 de minute, in cadrul Cupei Hopman, informeaza.

VIDEO Cupa Hopman: Serena Williams se transforma in Popeye, dupa un espresso baut pe teren!

Liderul mondial Serena Williams si-a uimit din nou fanii, dupa ce, in meciul cu Flavia Pennetta, in cadrul Cupei Hopman, a cerut o pauza de cafea, care s-a dovedit a fi una benfica pentru numarul 1 WTA.

Serena Williams, umilita de Bouchard la Cupa Hopman in mai putin de o ora

Nici chiar cafeaua de dimineata n-a mai ajutat-o pe Serena Williams in meciul de marti sustinut la Cupa Hopman impotriva lui Eugenie Bouchard, reprezentanta Canadei.

Serena Williams uimeste din nou. A baut o cafea la marginea terenului in Cupa Hopman

Lidera mondiala Serena Williams si-a inceput anul contra italiencei Flavia Pennetta in meciul de Cupa Hopman dintre Statele Unite si Italia.

Cupa Hopman: Victorie chinuita pentru Serena Williams in meciul cu Safarova

Liderul WTA Serena Williams a castigat cu mari dificultati partida cu Lucie Safarova Cehia), locul 15 WTA, impunandu-se cu scorul de 6-3, 6-7 1), 7-6 6).

Serena Williams, pretentii neobisnuite in timpul meciului cu Flavia Pennetta: L-am intrebat pe arbitru daca am voie sa beau un espresso, nu stiam daca e regulamentar!

Americanca Serena Williams a cerut un lucru neobisnuit in timpul meciului disputat cu italianca Flavia Pennetta, din Cupa Hopman. Condusa cu 5-0 in primul set, Williams l-a intrebat pe arbitrul meciului daca poate.

VIDEO Serena Williams uimeste inca o data - A cerut sa bea un espresso in timpul meciului pentru a-si reveni

In timpul partidei cu Flavia Pennetta de la Cupa Hopman, Serena Williams a intrebat arbitra de scaun daca ii permite sa bea un espresso. Raspunsul a fost afirmativ, iar bautura se pare ca a ajutat-o pe numarul unu din ierarhia WTA, aceasta castigand meciul dupa ce a pierdut primul set cu 6-0.

VIDEO Partea amuzanta a tenisului: cateii care sunt copii de mingi si lovitura dureroasa incasata de John Isner

Americanul John Isner a fost protagonistul unei faze amuzante, dupa ce a fost lovit de o minge trimisa de Flavia Pennetta in cel mai dureros loc posibil.

Si Eugenie Bouchard a dat de pamant cu Serena Williams: 6-2, 6-1

Canadianca de 20 de ani a spulberat liderul mondial intr-un meci contand pentru Cupa Hopman, disputat la Perth, in Australia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )