Libnet.ro
UNICEF

19:30

Serghei Lavrov: Occidentul trebuie sa prezinte probe atunci cand ataca Damascul

Adevărul Adevărul,
Serghei Lavrov: Occidentul trebuie sa prezinte probe atunci cand ataca Damascul

Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, a declarat vineri ca Occidentul nu trebuie sa condamne regimul sirian fara o dovada formala in cazul dosarul de arme chimice. continuă pe Adevărul

Serghei Lavrov: Occidentul nu trebuie sa acuze regimul sirian fara dovezi.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat vineri, la New York, ca Occidentul nu trebuie sa acuze si sa condamne regimul sirian fara a avea concluzii oficiale in ancheta privind utilizarea de arme chimice, informeaza Mediafax. Ancheta in cazul utilizarii armelor chimice in Siria trebuie efectuata in mod impartial, iar rezultatul trebuie analizat de Consiliul de Securitate, a spus Lavrov pentru AFP.

Serghei Lavrov: Armele chimice folosite in Alep si in apropierea Damascului erau artizanale.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat marti ca Rusia detine suficiente dovezi ca armele chimice folosite in atacul din Alep, la 19 martie, si in apropierea Damascului, la 21 august, erau artizanale, scrie cotidianul american The Washington Post, in editia electronica de joi, citat de Mediafax. Dupa atacul din Alep, cand ONU, sub presiunea unor membri ai Consiliului de Securitate, nu a trimis inspectori pentru a investiga acest atac, Rusia, la solicitarea Guvernului sirian, a .

Studiu: Consumatorii europeni doresc varietate atunci cand fac cumparaturi online

Consumatorii europeni doresc varietate, mai mult control asupra termenului de livrare a produselor si o procedura convenabila de returnare a acestora, atunci cand fac cumparaturi online, potrivit unui studiu realizat de comScore si UPS.

Cum functioneaza sistemul atunci cand e ordin de la imparatie si cat de bland e acelasi sistem cu cineva care a omorat un om

Jurnalistul Razvan Dumitrescu a prezentat in editia de martii a emisiunii Subiectiv doua fete ale justitiei. E interesant de comparat cum functioneaza sistemul atunci cand e ordin de la imparatie si.

N-a vazut nimeni ce e in jurul ei, atunci cand a postat pe net poza asta. Acum e prea tarziu sa mai faca ceva

A vrut sa capteze atentia prietenilor ei de pe Facebook atunci cand a postat aceasta fotografie, dar a omis un singur lucru. Desi toti erau fermecati de posteriorul ei bine lucrat, fara pic de celulita, au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )