Libnet.ro
UNICEF

19:30

Serghei Lavrov: Relatiile cu Germania nu trec prin cel mai bun moment

Hotnews Hotnews,
 Serghei Lavrov: Relatiile cu Germania nu trec prin cel mai bun moment

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a declarat, duminica, ca Rusia nu este de vina pentru actualul nivel scazut al relatiilor dintre Moscova si Berlin, transmite agentia DPA, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin .

2016 ar putea fi cel mai rau an din istorie, spun specialistii

Desiabia a trecut de jumatate, 2016 a fost un an tulburator pentru omenire. Pe buna dreptate, tot mai multi utilizatori ai retelelor socialeisi pun urmatoarea intrebare: Este 2016 cel mai rau an din istorie?. Nu stim cu siguranta daca este asa, dar criza refugiatilor, evenimentele din Siria, Irak, tentativa esuata de lovitura de stat in [].

Cresterea economiei Romaniei in T2 a consemnat cel mai rapid ritm din ultimii 8 ani

Economia Romaniei a inregistrat in trimestrul doi din acest an cel mai rapid ritm de crestere din 2008, peste estimarile analistilor, avansul fiind sustinut de un boom al consumului, pe fondul reducerilor de taxe si al majorarii salariilor, informeaza Bloomberg.

Cel mai bun pandispan cu zmeura

Pentru cel mai bun pandispan cu zmeura, fructul trebuie sa fie ferm, cu o culoare vie atunci cand il cumperi. Poate fi pastrata 1-2 zile la temperatura camerei, in functie de cat de coapta este, si cel mult o saptamana la frigider.

Cel mai ravnit burlac: Fiul ducelui de Westminster detine jumatate din Londra (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani a devenit cel mai ravnit burlac din Marea Britanie! Acesta a mostenit o avere impresionata dupa ce tatal sau, ducele de Westminster, a murit in aceasta saptamana.

Acesta este operatorul care ofera cel mai bun internet pe mobil in Romania

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a comunicat de curand numele operatorului care ofera cel mai rapid internet pe mobil, scrie Playtech. roConcurenta pe piata.

Romanul care a jucat rolul traficantului de arme in reportajul Sky News a fost RETINUT. Cel mai probabil, vor fi retinuti si ceilalti doi inculpati. Ancheta DIICOT ar putea fi extinsa asupra jurnalistilor britanici

Procurorii DIICOT l-au retinut pe unul dintre actorii care au jucat in reportajul Sky News, Attila Szabo Pantics. Ceilalti doi sunt inca in ancheta si risca retinerea. Investigatiile s-ar putea extinde prin comisie rogatorie, jurnalistul britanic Stuart Ramsay riscand inculparea - surse .

Cine sunt Isarestii locali? De la cel mai bine la cel mai modest remunerat guvernator de banca centrala din lume

De cele mai multe ori, salariile guvernatorilor de banci centrale sunt facute publice, iar in contextul scandalului iscat pe marginea remuneratiei guvernatorului BNR Mugur Isarescu, jurnalistii de la HotNews.

UPDATE Cine e cel mai bine platit dar si cel mai modest remunerat guvernator de banca centrala din lume. Vezi in text un grafic cu salariile a 12 guvernatori

Putine sunt tarile europene in care salariul Guvernatorului Bancii Centrale e tinut la secret. Daca e sa ne uitam doar la vecinii nostri, nici in Ungaria si nici la bulgari nu e un secret cat castiga Isarestii locali. In Ungaria, Parlamentul stabileste salariul, iar la bulgari, secretul nu mai e secret din iulie 2015. Dar sa dam riguros, cifrele.

Bang Olufsen BeoVision 14 este cel mai scump TV 4K

Cei de la Bang Olufsen au fost din totdeauna sinonimi cu produse tech exclusiviste care arata foarte bine, dar noul BeoVision 14 combina aspectul estetic cu dotari de actualitate si specificatii de top. Daca nu ati auzit pana la aceasta ora de Bang Olufsen, compania daneza isi castiga existenta in cea mai mare [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )