Libnet.ro
UNICEF

21:30

Serialul Fear the Walking Dead, cel mai bun debut din istoria televiziunii

România Liberă România Liberă,
Serialul Fear the Walking Dead, cel mai bun debut din istoria televiziunii

Fear the Walking Dead a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria televiziunii prin cablu, dupa ce episodul-pilot al acestei productii TV a stabilit, duminica seara, un nou record mondial de audienta. continuă pe România Liberă

Veste excelenta pentru cinefili: Serialul Fear the Walking Dead, ecranizat in Romania

Fear the Walking Dead, unul dintre cele mai asteptate noi seriale americane ale anului, va avea premiera in Romania, luni, la televiziunea AMC.

Apocalipsa zombie revine in Romania odata cu premiera serialului Fear the Walking Dead VIDEO

Fear the Walking Dead, unul dintre cele mai asteptate noi seriale americane ale anului, va avea premiera in Romania, luni, la televiziunea AMC, si va introduce publicul intr-o atmosfera tensionata,in care o familie disfunctionala incearca sa se fereasca de virusul care genereaza apocalipsa zombie.

Regizoarea Carmen Lidia Vidu, distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, dupa premiul Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj

Dupa castigarea Premiului Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj documentar, in primavara anului 2015, regizoarea Carmen Lidia Vidu a fost distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, de catre Primaria Municipiului Arad. Exponenta aradeana a noului val de talente din artele spectacolului, a fost cel mai tanar regizor care a montat pe scena Teatrului National din Bucuresti si este astazi recunoscuta drept cel mai important regizor de teatru multimedia din Romania. A fost distinsa cu numeroase premii nationale si internationale pentru regie de teatru si film, cel mai recent trofeu fiind Premiul Gopo 2015 pentru scurt metraj documentar. Creatia sa promoveaza candidatura Aradului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021, isi motiveaza Primaria din Arad alegerea.

Kiki Vasilescu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor la Festival of Globe de la San Francisco (VIDEO)

Kiki Vasilescu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor pentru filmul Terapie pentru crima, la Festival of Globe 2015, desfasurat in perioada 7-16 august, la San Francisco. Premiul pentru cel mai bun.

Un roman, cel mai bun regizor la Festival of Globe de la San Francisco

Cineastul Kiki Vasilescu a primit premiul pentru cel mai bun regizor, cu filmul Terapie pentru crima, la Festival of Globe 2015, care s-a desfasurat in perioada 7 - 16 august, la San Francisco.

Cel mai bun tratament pentru albirea dintilor. Este foarte ieftin si cu siguranta il ai acasa

Noi studii in domeniu au demonstrat ca o proteina care se gaseste in lapte si produsele lactate ajuta la albirea dintilor si este chiar mai eficienta decat pasta de dinti. Mai mult decat atat, laptele.

Kiki Vasilescu - cel mai bun regizor la Festival of Globe de la San Francisco

Cineastul Kiki Vasilescu a primit premiul pentru cel mai bun regizor, cu filmul Terapie pentru crima, la Festival of Globe 2015, care s-a desfasurat in perioada 7 - 16 august, la San Francisco, informeaza site-ul evenimentului.

Medic rezident din Cluj, stagiar la cel mai bun institut oncologic din State: Cred ca locul meu este in tara mea

La 29 de ani, Ciprian Tomuleasa, un medic rezident din Cluj, se poate lauda cu o tolba plina de premii, cu intalniri cu laureati Nobel si cu specialisti de la care a invatat meserie. in prezent, Ciprian Tomuleasa face un stagiu de pregatire la cel mai bun institut oncologic din SUA, MD Anderson Cancer Center din Houston.

Alro a urcat in fruntea cresterilor, iar Oil Terminal a intrat pe locul al treilea in top

Actiunile Alro Slatina ALR) au inregistrat o crestere de 21,83%, raportata la euro, in perioada 13-20 august, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Cum sa alegi cel mai bun sortiment de masline

Maslinul a reprezentat dintotdeauna un simbol al sanatatii si un aliment-vedeta, ideal pentru consumul lar, dar si pentru vegetarieni sau persoanele care tin post.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )