Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un service din Timisoara protesteaza fata de intarzierea platilor de la Asirom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un service din Timisoara protesteaza fata de intarzierea platilor de la Asirom

Un service auto din Timisoara reclama intarzierea platii daunelor de catre compania Asirom si a lansat un protest inedit, angajatii venind la lucru in tricouri cu mesaje pentru asigurator: Asirom, plateste-ti facturile la timp, ne-am saturat sa luam credite din banca, dar si pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF): ASF, ia masuri sa se plateasca facturile la timp! . continuă pe Ziarul Bursa

Universitatea de Vest din Timisoara condamna adoptarea controversata a OUG: Cei care au fost alesi au decis sa fie deasupra Dreptului

Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara a transmis un comunicat de presa prin care acuza Guvernul ca a decis sa fie deasupra Dreptului si sa utilizeze an interes individual si de grup prerogativele pe care le-au primit pentru gestionarea treburilor publice.

Societatea Nationala a Sarii nu a recuperat dobanzi penalizatoare din intarzierea platilor de la CNADNR

Societatea Nationala a Sarii nu a recuperat dobanzi penalizatoare de 466. 000 lei de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) pentru furnizarea de sare privind deszapezirea, reiese din raportul pe 2015 al Curtii de Conturi.

Peste 150 de sibieni protesteaza fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale

Peste 150 de persoane protesteaza, marti noapte, in Piata Mare din Sibiu fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale, strigand: Hotii si cerand alegeri anticipate.

5.000 de sibieni protesteaza fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale UPDATE

Aproximativ 5. 000 de persoane protesteaza, marti noapte, in Piata Mare din Sibiu fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale, strigand: Hotii si cerand alegeri anticipate.

Premiera in Olt. Mai multi tineri protesteaza fata de legislatia penala adoptata de Guvernul PSD

Aproximativ 30 de persoane s-au strans miercuri dupa-amiaza in fata Prefecturii Olt, locul traditional de proteste.

Premiera pe litoral: vor fi introduse zboruri charter din Timisoara, Cluj si Iasi catre Constanta

Premiera pe litoral: touroperatorul Paradis - Vacante de Vis va organiza zboruri charter saptamanale catre litoralul romanesc, dinspre Timisoara, Cluj Napoca si Iasi, operate din18 iunie. Cursele, operate cu o aeronava de 120 de locuri a Blue Air, vor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )