Libnet.ro
UNICEF

16:30

iN SFARSIT! Doua persoane au fost retinute in urma scandalurilor dintre romi, la Lugoj

B1 B1,
iN SFARSIT! Doua persoane au fost retinute in urma scandalurilor dintre romi, la Lugoj

Doua persoane au fost retinute de catre politisti, pentru 24 de ore, in urmarepetatelor scandaluriintre familiile de romi din municipiul Lugoj, judetul Timis, acestia urmand sa fie. continuă pe B1

VIDEO. Peste 30 de persoane au fost ranite, in urma coliziunii dintre doua trenuri in SUA

Cel putin 33 de persoane au fost ranite, in urma coliziunii intre doua trenuri, intr-o gara dintr-o suburbie a orasului american Philadelphia, informeaza The Independent.

UPDATE Vrancea: Noua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Noua persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN2 E85), in localitatea Pufesti din judetul Vrancea, scrie News. ro. Trei autoturisme au fost implicate in accident.

Doua persoane au fost lovite de tren in judetul Timis

Doua persoane au fost ranite grav intr-un accident de tren care a avut loc sambata, in zona statiei Lugoj, trafcul feroviar intre Lugoj si Caransebes fiind intrerut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Doua persoane au fost lovite de tren in judetul Timis. Traficul feroviar, intrerupt intre Lugoj si Caransebes

Doua persoane au fost ranite grav intr-un accident de tren care a avut loc sambata, in zona statiei Lugoj, trafcul feroviar intre Lugoj si Caransebes fiind intrerut. Centrul.

Buzau: Doua persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate trei masini

Doua persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite, in urma unui accident rutier produs luni dimineata pe DN1B Buzau - Ploiesti si in care au fost implicate trei autoturisme, scrie News. ro. Politistii au estimat ca in jurul orei 8. 30 circulatia rutiera sa revina la normal, dupa ce aceasta a fost blocata, iar ulterior s-a circulat pe o singura banda.

VIDEO UPDATE Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in judetul Iasi; doua persoane se aflau la bord/ Pilotul a decedat

Un avion privat de mici dimensiuni la bordul caruia se aflau doua persoane s-a prabusit, sambata, in apropierea unei paduri din zona localitatii Tatarusi din judetul Iasi, prefectul Marin Serbescu afirmand ca cele doua persoane de le bord au fost ranite. Ulterior, prefectul de Iasi a anuntat ca pilotul a decedat.

Avion prabusit in judetul Iasi. Doua persoane se aflau la bord

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in judetul Iasi in dupa-amiaza zilei de sambata, 19 august. Din primele informatii, la bord s-ar fi aflat doua persoane.

FOTO VIDEO Avion prabusit in judetul Iasi. Doua persoane se aflau la bord. Pilotul aeronavei a murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit sambata dupa-amiaza in judetul Iasi. La bord se aflau doua persoane, pilotul, care a murit, si copilotul, care este constient si in stare stabila si este transportat la spitalul din Iasi. Aeronava efectua un zbor de antrenament.

Un nou ACCIDENT FEROVIAR CUMPLIT in Romania. Traficul trenurilor, intrerupt

Doua persoane au fost ranite grav intr-un accident de tren care a avut loc sambata, in zona statiei Lugoj, trafcul feroviar intre Lugoj si Caransebes fiind intrerut. Centrul.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )