Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sfarsit tragic. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un tramvai, in centrul Oradei

Adevărul Adevărul,
Sfarsit tragic. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un tramvai, in centrul Oradei

Sfarsit tragic pentru un barbat de 77 de ani , din Oradea. Acesta a murit dupa ce a fost lovit de un tramvai. Barbatul s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si nu a vazut tramvaiul care se apropia. Vatmanul l-a obsevat prea tarziu, astfel ca impactul nu a putut fi evitat. continuă pe Adevărul

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a cazut sub metrou, la statia Eroilor. Omul a fost lovit de tren si a murit. Circulatia pe magistrala a fost suspendata. Daniel Vasile, sublocotenent, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, a expli.

Patrule de politie pe Soseaua Petricani, unde un copil in varsta de 13 ani a murit dupa ce a fost lovit de doua masini

Corpul baiatului de 13 ani, lovit mortal de doua masini pe Aleea Petricani din Bucuresti va fi ridicat de parinti in cursul zilei de vineri. De altfel, tot vineri, cateva echipaje de politie au asigurat timp de mai multe ore ordinea publica in zona pentru a preintampina orice situatie neplacuta.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Capitala

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Capitala, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, citati de.

Iasi: Un barbat a murit dupa un accident de munca.

Un barbat a murit, iar alti doi sunt in stare foarte grava dupa ce in cursul diminetii de sambata platforma pe care se aflau a cazut de la o inaltime de aproximativ 10 metri, in timp ce lucrau la mansardarea unui imobil. Silvia Bolohan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Situatii de Urgente Iasi, a declarat pentru Agerpres ca un telefon primit in jurul orei 7,00 la serviciul de urgenta 112 a semnalat producerea unui accident de munca in zona Nicolina. Potrivit sursei citate, nacela in .

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

Un copil de noua ani a fost lovit de o masina, in timp ce se deplasa cu bicicleta

Un copil in varsta de noua ani a ajuns ranit in spital, dupa ce a fost lovit de un autoturism, in timp ce se deplasa cu bicicleta pe marginea soselei.

Tunisia: Unsprezece persoane au murit dupa prabusirea unui avion medical

Unsprezece persoane au murit, vineri, dupa prabusirea unui avion medical libian in regiunea tunisiana Grombalia. Avionul il transporta pe Meftah al-Mabruk Issa al-Dhawadi, fost lider al Grupului islamist libian de.

Buzau: Un copil de 5 ani a murit dupa ce a ajuns la spital in soc hipotermic si cu urme de lovituri

Un copil de cinci ani din localitatea buzoiana Ograzile a murit, sambata, la Spitalul Judetean Buzau, unde a ajuns in soc hipotermic si avand multiple leziuni pe corp, semne ale unor lovituri primite,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )