Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. continuă pe Hotnews

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a cazut sub metrou, la statia Eroilor. Omul a fost lovit de tren si a murit. Circulatia pe magistrala a fost suspendata. Daniel Vasile, sublocotenent, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, a expli.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Capitala

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Capitala, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, citati de.

Un barbat a murit azi dimineata la Metrou. S-a aruncat in fata trenului.

Tragede la Metrou. Un barbat s-a aruncat s-a aruncat, azi dimineata, in fata unui tren in statia Eroilor, anunta Mediafax. Victima a murit pe loc. Politia a inceput o ancheta. La fata locului se afla echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Iasi: Un barbat a murit dupa un accident de munca.

Un barbat a murit, iar alti doi sunt in stare foarte grava dupa ce in cursul diminetii de sambata platforma pe care se aflau a cazut de la o inaltime de aproximativ 10 metri, in timp ce lucrau la mansardarea unui imobil. Silvia Bolohan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Situatii de Urgente Iasi, a declarat pentru Agerpres ca un telefon primit in jurul orei 7,00 la serviciul de urgenta 112 a semnalat producerea unui accident de munca in zona Nicolina. Potrivit sursei citate, nacela in .

Buzau: Un copil de 5 ani a murit dupa ce a ajuns la spital in soc hipotermic si cu urme de lovituri

Un copil de cinci ani din localitatea buzoiana Ograzile a murit, sambata, la Spitalul Judetean Buzau, unde a ajuns in soc hipotermic si avand multiple leziuni pe corp, semne ale unor lovituri primite,.

Tunisia: Unsprezece persoane au murit dupa prabusirea unui avion medical

Unsprezece persoane au murit, vineri, dupa prabusirea unui avion medical libian in regiunea tunisiana Grombalia. Avionul il transporta pe Meftah al-Mabruk Issa al-Dhawadi, fost lider al Grupului islamist libian de.

Bucuresti: Un copil a murit dupa ce a fost lovit de doua masini

Accident teribil inCapitala : Un copil de 13 ani a decedat, joi seara, dupa ce a fost lovit de doua masini pe soseaua Petricani din Bucuresti. Baiatul a traversat regulamentar, fiind lovit pe trecerea de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )