Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sfarsit tragic pentru un barbat din Neamt. A murit dupa ce a fost luat in coarne de un taur

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un barbat din Neamt. A murit dupa ce a fost luat in coarne de un taur

Un barbat din Neamt a murit dupa ce a fost luat in coarne de un taur. Victima nu a avut nici o sansa de supravietuire din cauza ranilor grave suferite au apreciat medicii de pe ambulanta ajunsi la fata. continuă pe Antena3

Un barbat din Constanta a castigat la pariuri dupa ce a ghicit scorul finalei Cupei Mondiale. Suma este fabuloasa

Un barbat din Constanta este in culmea fericirii dupa ce acesta a ghicit scorul final la meciului dintre Franta si Croatia de la Campionatul Mondial 2018, incheiat cu 4 la doi pentru Les.

O fetita din Vaslui a murit dupa ce a baut otrava impotriva puricilor

O fetita de 2 ani din comuna Valeni a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Vasluidupa ce a baut Neostomosan, osolutie extrem de toxica, folosita la deparazitarea animalelor. Incidentul a avut loc luni.

Replica USTURATOARE a romanilor pentru CARICATURA cu Simona Halep, dupa victoria Frantei la Cupa Mondiala (FOTO)

Romanii isi iau revansa pentru caricatura cu tente xenofobe la adresa Simonei Halep din Carlie Hebdo. Dupa victoria Frantei de duminica de la Cupa Mondiala, o caricatura a primit foarte multe like-uri pe.

Incident socant la o nunta din Neamt: A fost activat PLANUL ROSU. Un elicopter este pregatit sa intervina

Mai multe persoane au fost ranite, duminica, la o nunta, in judetul Neamt, dupa ce balustrada unei terase s-a rupt, informeaza reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de.

Incendiu puternic la o hala cu produse lactate din Neamt

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata seara, la o hala cu produse lactate din Targu Neamt, judetul Neamt, la acesta intervenind 28 de pompieri. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la acoperis, i.

Moarte SOCANTA in Vaslui. O fetita de 2 ani a murit dupa ce a baut otrava impotriva puricilor

O fetita din comuna Valeni, judetul Vaslui, in varsta de 2 ani, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta, luni seara, dupa ce a baut Neostomosan, o solutie folosita la deparazitarea animalelor. Copilul.

Un barbat din Dambovita s-a impuscat din gresala, in timp ce isi curata arma

Un barbat de 55 de ani din comuna Aninoasa s-a impuscat accidental, duminica, in timp ce isi curata arma, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita. Conform Politiei, barbatul detinea.

Un barbat din Dambovita s-a impuscat din greseala, in timp ce isi curata arma

Un barbat de 55 de ani din comuna Aninoasa s-a impuscat accidental, duminica, in timp ce isi curata arma, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita. Conform Politiei, barbatul detinea.

CM 2018: Nationala Frantei, rasplatita de FIFA cu 32,5 milioane de euro pentru triumful din Rusia

Selectionata Frantei va primi din partea Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), suma de 32,5 milioane de euro pentru castigarea Cupei Mondiale din Rusia, potrivit cifrelor comunicate de forul mondial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )