Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfarsitul unei ere: ce se intampla cu Avon, dupa 133 de ani de existenta

Adevărul Adevărul,
Sfarsitul unei ere: ce se intampla cu Avon, dupa 133 de ani de existenta

Vanzarile door-to-door au devenit mai putin populare in era internetului, cand aproape orice poate fi cumparat cu ajutorul unui singur click. Asta poate duce insa fie la disparitia unor mari companii din piata, fie la restructurarea ori reorganizarea strategiei acestora. continuă pe Adevărul

SENZATIONAL: Iulia Vantur s-a intors in Romania, dupa doi ani! PRIMELE IMAGINI cu ea il vor face pe Salman Khan sa TURBEZE! (FOTO)

Surpriza! Dupa doi ani de absenta, Iulia Vantur s-a intors in Romania, iar prima ei aparitie a fost miercuri seara la VIVA! Party 2019. Fosta prezentatoare TV s-a schimbat enorm: a slabit considerabil si.

O blonda, angajata a unei primarii, data afara dupa ce s-a aflat ca vinde filmulete pentru adulti

Angajata unei primarii a fost data afara dupa ce s-a aflat ca vindea filmulete pentru adulti. Sonia, in varsta de 28 de ani, care a lucrat in Administratia locala din La Plata, capitala provinciei Buenos.

Dosarul angajarilor fictive - Floarea Alesu: Rasuflu usurata dupa 7 ani de cosmar

Floarea Alesu, fost director executiv al DGASPC Teleorman, le-a spus, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, la ultimul termen al apelului din dosarul in care este judecat si liderul PSD, Liviu Dragnea, ca rasufla usurata dupa 7 ani de cosmar, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )