Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sibienii ies in strada sa protesteze fata de modificarile aduse legilor justitiei

Adevărul Adevărul,
Sibienii ies in strada sa protesteze fata de modificarile aduse legilor justitiei

Sibienii vor iesi, sambata seara, sa protesteze fata de modificarile aduse la legile justitiei. Manifestatia din aceasta seara este progrmata in Piata Mare. continuă pe Adevărul

Sibienii protesteaza fata de modificarile aduse legilor justitiei

Circa 200 de sibieni au iesit, sambata seara, sa protesteze fata de modificarile aduse la legile justitiei. Manifestatia din aceasta seara este programata in Piata Mare.

VIDEO Peste 2.500 de sibieni protesteaza fata de modificarile aduse legilor justitiei

Cateva sute bune de sibieni au iesit, sambata seara, sa protesteze fata de modificarile aduse la legile justitiei. Manifestatia din aceasta seara este programata in Piata Mare.

VIDEO Peste 4.000 de sibieni protesteaza fata de modificarile aduse legilor justitiei

Cateva mii de sibieni au iesit, sambata seara, sa protesteze fata de modificarile aduse la legile justitiei. Locul de intalnire a manifestantilor din aceasta seara a fost Piata Mare.

Sute de oradeni au iesit sa protesteze fata de legile Justitiei si fata de PSD

Sute de oradeni au iesit in strada pentru a protesta fata de modificarile aduse legilor justitiei in Parlament, precum si fata de PSD.

FOTO VIDEO Peste 700 de galateni au indurat frigul si ninsoarea pentru a protesta fata de modificarile aduse legilor justitiei

Manifestantii au strigat lozinci impotriva PSD, dar si a incercarii reprezentantilor acestuia de a schimba legile justitiei in favoarea infractorilor, dupa cum s-au exprimat protestatarii.

VIDEO Brasovul spune nu coruptiei. Manifestantii s-au intalnit in fata sediului Prefecturii

Un nou protest fata de modificarile aduse legilor justitiei are lco sambata seara, 20 ianuarie, la Brasov. oamneii si-au dat intalnire in fata sediului Prefecturii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )